2777
2789
عنوان

خواهرمن

301 بازدید | 27 پست

خواهر من همیشه ت دوستی با همکلاسایش مشکل داشت.بخاطر بدا۷لاقیش دوستاش زود قهر میکردن باهاش

خودشم یه ذره منزویه بیشترم اعتماد به نفسشو از دست داد

گفتم حالا وارد دبیرستان میشه دوستای جدید پیدا میکنه حالش خوب میشه

هم کلاسیای تازه ش یه گروه زدن واسه اینکه باهم آشنابشن بعد ای از گروه لفت داده

میگه من اصلا نمیخوام باهاشون دوست بشم

انقد دعواش کردم

از دستش خسته شدم

هرچی باهاش حرف میزنم یه گوشش دره یه گوشش دروازه 

پول رفتن پیش روانشناسم نداریم

نمیدونم جیکارش کنم

درونگراس دوست نداره  رفیق داشته باشه - خودت بهترین رفیق براش بشو - راهنماییش کن - این دوران خیلی حساسه

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
درونگراس دوست نداره  رفیق داشته باشه - خودت بهترین رفیق براش بشو - راهنماییش کن - این دوران خیل ...

درونگرایی نیست.فک میکنه هیچکس دوسش نداره.فک میکنه همه آخرش ترکش میکنن واسه همین از قبل باکسی دوست نمیشه.تو خونه هم بجز من باهیشکی حرف نمیزنه اون دوتا خواهر احمقش مریضش کردن ازروزی که منزویش کردن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درونگراس دوست نداره  رفیق داشته باشه - خودت بهترین رفیق براش بشو - راهنماییش کن - این دوران خیل ...

منم درونگرام ولی کم وبیش توفضای مجازی فعالم با همکارام واطرافیانم هم  کم وبیش درارتباطم هرچندکمی زودرنجم بیشتراوقات تنهام تو خودمم

درونگرایی نیست.فک میکنه هیچکس دوسش نداره.فک میکنه همه آخرش ترکش میکنن واسه همین از قبل باکسی دوست نم ...

منم همینم

هیچ دوستی هم ندارم

عاشقان ماه هستم.اگر دوست داشتید به صورت ناشناس میتونید حرفی یا نظری برای خودم یا تاپیکام بنویسید.دوست دارم بخونم خیلی برام مهمه.                         https://harfeto.timefriend.net/16431104265148
حق داره پر از گرگ شده اطراف خب دوست داره مثل اقیانوس رها باشه ب ت چ؟ ی نمه رک گفتم ://

اگراضطراب داشته باشه بایـــــــــــــــــددرمان بشه 

درغیراینصورت زندگیش نابودمیشه مثل من 

احتمالامضطربه

مضطرب که هست ولی دردمن اسنه که هرچقد باهاش حرف میزنم هرچقد رفته خودش کتاب والدین سمی خونده.کتاب روانشناسی خونده اصلا انگار نه انگار.هیچ فرقی نکرده.بازم پاشو کرده تویه کفش که من تا آخر عمرم میخوام تنها بمونم.فکر کرده تنها چیزی که تو زندگی لازم داره فقط درسه دیگه بجز اون میتونه تنهایی به زندگی ادامه بده

اگراضطراب داشته باشه بایـــــــــــــــــددرمان بشه  درغیراینصورت زندگیش نابودمیشه مثل من  ...

بنظرم انقد بدی دیده دیگ نمیخواد با کسی آشنا شه 

چون اکثرا خواسته ناخواسته ضربه میزنن

قلب من زيادي سياهه براي اهميت دادن :))