2777
2789
عنوان

ترک رو پا خوابندن کودک ۲ ساله

171 بازدید | 11 پست

سلام خانمها. یه راهنمایی فوری میخواستم. من دو هفته است پسرم رو از شیر گرفتم. الان مشکلم با رو پا خوابیدنش هست. چطور میتونم این عادت رو ترک بدم. 

گاهی شبها همینطوری خوابم میبره و واقعا بعدش همه بدنم درد میگیره

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
باید انقد خسته ش کنی که خودش تا چراغا خاموش شد بخابه

اخه چراغا خاموش نمیشه. همسرم گاهی تا ۳ شب بیداره. پسرم بعد یه مدت بلند میشه میره پیش پدرش. 

البته چطورباید خسته اش کنم؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین مشکل رو دارم .ولی دختر 4سالشه از همون کوچیکی رو پام میخوابید.ولی وقتی از شیر گرفتمش تا دو ماه شب تا صبح بیدار بودم باهاش اونم فقط رو پام میخوابید همین که میزاشتم پایین بیدار میشد.تا الان که بهتر شده فقط واسه خوابش یه تکون میدم میزارم پایین 

منم همین مشکل رو دارم .ولی دختر 4سالشه از همون کوچیکی رو پام میخوابید.ولی وقتی از شیر گرفتمش تا دو م ...

هنوز میزاری رو پا؟ پسر من خودش رو زمین مییخوابید. ولی مادرم و مادرشوهرم میذاشتنش رو پا عادت کرد

من سر بچه اولم همینجوری بودم نصف شب هم روپاهام بود همینجوری خوابم میبرد الان 2 سال و3 ماهشه دیگه خود ...

چطوری خودش یاد گرفت بخوابه؟

هنوز میزاری رو پا؟ پسر من خودش رو زمین مییخوابید. ولی مادرم و مادرشوهرم میذاشتنش رو پا عادت کرد

آره بخدا دیوانم کرد .خواهر زادم هم سن دخترمه  هرجا میرسه تو حیاط تو آشپزخونه هر جا میریم دنبالش میگردیم میبینیم خوابه یه جا