shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 عنوان ترک رو پا خوابندن کودک ۲ ساله 171 بازدید | 11 پست سلام خانمها. یه راهنمایی فوری میخواستم. من دو هفته است پسرم رو از شیر گرفتم. الان مشکلم با رو پا خوابیدنش هست. چطور میتونم این عادت رو ترک بدم. گاهی شبها همینطوری خوابم میبره و واقعا بعدش همه بدنم درد میگیره عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰ 1400/07/06 | 15:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 باید انقد خسته ش کنی که خودش تا چراغا خاموش شد بخابه اخه چراغا خاموش نمیشه. همسرم گاهی تا ۳ شب بیداره. پسرم بعد یه مدت بلند میشه میره پیش پدرش. البته چطورباید خسته اش کنم؟ عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
مهسا_گلیم عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 2036 منم همین مشکل رو دارم .ولی دختر 4سالشه از همون کوچیکی رو پام میخوابید.ولی وقتی از شیر گرفتمش تا دو ماه شب تا صبح بیدار بودم باهاش اونم فقط رو پام میخوابید همین که میزاشتم پایین بیدار میشد.تا الان که بهتر شده فقط واسه خوابش یه تکون میدم میزارم پایین
آلوچه00 عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 3999 اخه چراغا خاموش نمیشه. همسرم گاهی تا ۳ شب بیداره. پسرم بعد یه مدت بلند میشه میره پیش پدرش. ... خب ببرش تو اتاق بخوابونشت و طول روز باهاش بازی کن خسته شه
qw23ty عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 12739 من سر بچه اولم همینجوری بودم نصف شب هم روپاهام بود همینجوری خوابم میبرد الان 2 سال و3 ماهشه دیگه خودش میخوابه خدایا خودت کمک کن
henasemi عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 205 دختر منم ۳ سال و ۳ ماهشه رو پام می خوابه شبا هم بیدار میشه منو بیدار می کنه بزارم رو پا تا بخوابم بلد نیست خودش بخوابه
shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 منم همین مشکل رو دارم .ولی دختر 4سالشه از همون کوچیکی رو پام میخوابید.ولی وقتی از شیر گرفتمش تا دو م ... هنوز میزاری رو پا؟ پسر من خودش رو زمین مییخوابید. ولی مادرم و مادرشوهرم میذاشتنش رو پا عادت کرد عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 من سر بچه اولم همینجوری بودم نصف شب هم روپاهام بود همینجوری خوابم میبرد الان 2 سال و3 ماهشه دیگه خود ... چطوری خودش یاد گرفت بخوابه؟ عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
qw23ty عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 12739 چطوری خودش یاد گرفت بخوابه؟ چون خواهر دومش رو رو پاهام میذاشتم دیگه کم کم ترک کرد خدایا خودت کمک کن
پوپک۷۰ عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 4277 اسی بذاخسته بشه جفتش دراز بکش دستشوبگیر یاماساژش بده میخابه.من دخترمو اینجوری ازروپاخوابوندن ترک دادم دنیای من ریحانه ورضا😘
مهسا_گلیم عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 2036 هنوز میزاری رو پا؟ پسر من خودش رو زمین مییخوابید. ولی مادرم و مادرشوهرم میذاشتنش رو پا عادت کرد آره بخدا دیوانم کرد .خواهر زادم هم سن دخترمه هرجا میرسه تو حیاط تو آشپزخونه هر جا میریم دنبالش میگردیم میبینیم خوابه یه جا