2777
عنوان

برادر شوهرم

489 بازدید | 43 پست

چند وقته روزای تعطیل شوهرم و داداشاش وپسرای آبجیش میرن باغمون کارمیکنن(خونه باغ میسازن)منم روزاناهار درست میکنم میفرستم واسشون شبشم همشون با خانواده میان شام خونمون

هرشب که میومدن برادرشوهرم همش میگفت توآشپزی بلدنیستی چرا ته دیگت چربه  چرا گوشت زیاد میریزی تو خورشت و....میگفت من اصلا از غذات خوشم نمیاد چون چربه

منم دیروز برنجمو یه ذره روغن کردم وقیمه هم گوشتشو نصف ریختم وفرستادم به شوهرمم پیام دادم روغن توماشینه اگه کم بود خودتون بریزین

هیچ وقت کسی رو کوچیک نکن"نقطه"هم کوچیکه ولی جمله رو تموم میکنه!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ پررو اخ

یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم 

برادرشوهرت سنگ پای قزوین رو روسفید کرده !! 

دفعه ی بعد زهرمار براش درست کن بفرست   

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷