2777
2789
عنوان

لانه گزینی

296 بازدید | 21 پست

جمعه موعدمه ولی چن روز پیش درد تخمدان چپ داشتم خیلی شدید یه کوچولو هم لک دیدم بعد ۲ روز تموم شد به نظرتون لانه گزینی بوده؟ این ماه ۴ تا فولی داشتم

مامان دو قلوها 👶👶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال داره حالا اگ میخوای مطمعن بشی تاخیر که داشتی مثلا شنبه یا یکشنبه بی بی چک بزن انشاالله که بارداری عزیزم پیشاپیش هم مبارکت باشه

فقط تا قبل اینک بفهمی کارای سنگین نکن و به خودت برس

برای منم دعا کن این ماه باردارشم❤

عشقم پسرم🐣🌱

احتمال داره حالا اگ میخوای مطمعن بشی تاخیر که داشتی مثلا شنبه یا یکشنبه بی بی چک بزن انشاالله که بار ...

وای انشالله توروخدا دعا کن ۳ ساله منتظرم منم برا تو دعا میکنم انشالله هر دومون این ماه مامان بشم

مامان دو قلوها 👶👶
وای انشالله توروخدا دعا کن ۳ ساله منتظرم منم برا تو دعا میکنم انشالله هر دومون این ماه مامان بشم

احتمالش خیلی زیاده باردار باشی چون لکه بینی داشتی

لکه بینیت چه رنگی بود لخته هم داشتی؟؟؟

انشاالله عزیزم ممنونم ازت

خدابرات نگهش داره😍😍

عشقم پسرم🐣🌱

احتمالش خیلی زیاده باردار باشی چون لکه بینی داشتی لکه بینیت چه رنگی بود لخته هم داشتی؟؟؟ انشاالله ...

نه والا قهوه ای بود خیلی کم فقط از درد زیاد دو روز گریه کردم 

از گفتنت ذوق کردم😍😍😍

مامان دو قلوها 👶👶
نه والا قهوه ای بود خیلی کم فقط از درد زیاد دو روز گریه کردم  از گفتنت ذوق کردم😍😍😍

خب اگ تاخیر داشتی فرداش صبح بی بی چک بزن 

چون لکه بینی یا قهوه ای هستش یا صورتی

منم ۲۷ شهریور لکه بینی داشتم اونم قهوه ای پررنگ یه صب تا ظهرولی بعدازظهرش افتادم به خونریزی و پری شدم فهمیدم خون مرده بوده 😢🤕😂

ولی اینک میگی کم بوده و قطع شده انشاالله که لانه گزینی هستش

عشقم پسرم🐣🌱

خب اگ تاخیر داشتی فرداش صبح بی بی چک بزن  چون لکه بینی یا قهوه ای هستش یا صورتی منم ۲۷ شهریور ...

انتظار خیلی بده یک ماه استرس آخرشم پریود میاد انشالله هر چه زودتر خدا حاجت دل ماروهم بده

مامان دو قلوها 👶👶
انتظار خیلی بده یک ماه استرس آخرشم پریود میاد انشالله هر چه زودتر خدا حاجت دل ماروهم بده

انشاالله عزیزم من ک این ماهو زدم به بیخیالی و سپردم به بالاسری اینجاهم میام برای سرگرمیه وگرنه بیخیال شدم ۶ ماه استرس و انتظار فایده نداشت خداخودش بهم بده من ک کاره ای نیستم

امیدوارم تو دلیت سالم باشه و همیشگی سالم بمونه عزیزم اگ جواب مثبت بود تگم کن خوشحال شم گلم

عشقم پسرم🐣🌱