2777
2789
عنوان

متولد ۶۷ و مجرد

619 بازدید | 27 پست

بچه ها بنطرتون کسی متولد ۶۷ باشه هنوز شانس ازدواج داره🤔برا خودم نیس(متاهلم پسر ۵ ساله دارم) واسه یکی از اطرافیانمه خداییش دختر خوبیه ولی نمیدونم چرا خواستگار نداره دلم میسوزه براش 

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من داره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

شاید خودش نمیخواد ازدواج کنه ازدواج که افتخار نیست و ازدواج نکردن دلسوزی نداره 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

مامان من ۶۸ یه😑😑😑

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

مگر این که کار و فعالیت خاصی داشته باشه که دلیل ازدواج در این سن باشه، مثلا تحصیل تا دکترا یا بالاتر و... 

شغل خاص که شیفت و ماموریت دارن و...، اونی که با دیپلم و بدون شغل نشسته توی خونه نه فکر نکنم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

مامان من ۶۸ یه😑😑😑

لابد خودتم ۱۲ سالته؟؟😐😐😐😐🤐🤐🤐

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

شانس که دارن ولی حق انتخابشون محدود میشه و توقعاتشون رو باید کم کنن..مخصوصا که موضوع باروری مطرحه و همه ی خانواده ها از عروسشون نوه میخوان...من خالم شصت و چهار بود پارسال عروسی کرد..الانم یه دختر داره..شوهرشم به شدت زیبا و بیبی فیس..هفت سال ازش بزرگتره خالم

من از نهایت شب حرف میزنم🌑،و از نهایت تاریکی،و از نهایت شب حرف میزنم،اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان برایم چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم😊

۳۲/۳۳ سالشه ،واقعا سنی نیست،خاله من الان پنجاه سالشه،ولی یادمه اونم ۳۲ سالش بود ازدواج کرد البته شوهر خالم اون موقع ۲۹ ساله بود،اما به هر حال خوشبختن و دو تا بچه دارن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
لابد خودتم ۱۲ سالته؟؟😐😐😐😐🤐🤐🤐

نه مامانم زود ازدواج کرده

۱۶ سالکی منو به دنیا اورده

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐