2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید......؟!!!🤔🤔🤔

269 بازدید | 35 پست

بچه ها من یه سوال میپرسم لطفا کمک کنید تصمیم درستی بگیرم

من خودم آموزشگاه بسیاااااااار معتبر زبان تدریس میکنم. الان یه پیشنهاد کاری از طرف یک مدرسه به من شده. مسئله اینه که این مدرسه با این که کلاساشون آنلاینه ، میگه باید در محیط مدرسه تدریس کنید. مدرسه ابتدایی پسرانه هست. و محیط آقا و خانم هردو هستند. بیشتر آقایون.

منم تازه دو ساله که همسرم رو راضی کردم که چادر سرم نکنم.ولی توی مدرسه چادر اجباریه.

حقوقش خوبه ولی اگر کار کنم باید بذارم وسط برای زندگی.

شما جای من بودید چه میکردید؟

کار رو قبول میکردید و صبح و شب هردو کلاس آنلاین برگزار میکردید واسه ماهی ۷ تومن صبح توی محیط مدرسه و بعد از ظهر داخل منزل

یا نه به همون کار بعد ازظهر اکتفا میکردید

ضمنا دخترم کلاس چهارمه و نیازمند رسیدگی به درساش. کلاساش فعلا ۲ تا ۴ هست که من آزادم

چرا باید پولتون رو بزارید وسط

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کار فعلی رو ادامه بده ، دخترت تو سن حساسیه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

کلا کار و مسئولیتی قبول نمیکردم و به فرزندم رسیدگی میکنم نباید همسرم احساس کنه که خیلی بی مسئولیت هست! 

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔
اگر در مدرسه بیمه میشوید بعدا حقوق بازنشستگی میگیرید کار بعد از ظهر رو ترک کنید و کار صبح در مدرسه ر ...

بیمه از موسسه بعد ازظهر دارم که بسیار معروفتره در سطح کشوری

ولی مدرسه فقط توی شهر خودمون معروفه

کلا کار و مسئولیتی قبول نمیکردم و به فرزندم رسیدگی میکنم نباید همسرم احساس کنه که خیلی بی مسئولیت هس ...

آره 

واقعا 

فکر کنم بخاطر چند سال سختی کشیدن خیلی پولکی شرم

از اول همسرم رو بدعادت کردم☹

شما دقیقا مثل مادر من هستین مادر منم شاغل بود الان حسرت اینو دارم که چرا توی جشن مهد کودکم پدرم در کنارم بود ولی مادرم نبود! تو رو خدا واسه خودت و بچت ارزش قائل شو

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔
کلا کار و مسئولیتی قبول نمیکردم و به فرزندم رسیدگی میکنم نباید همسرم احساس کنه که خیلی بی مسئولیت هس ...

ببخشید ها زندگی مشترک هست مگر کار بیرون فقط وظیفه مرد هست؟ دیگه گذشت اون زمان که مرد فقط بیرون کار کنه خانم کار خونه انجام بده. و اگر هر دونفر شاغل باشن زندگی زودتر جمع و جور میشه

شما دقیقا مثل مادر من هستین مادر منم شاغل بود الان حسرت اینو دارم که چرا توی جشن مهد کودکم پدرم در ک ...

پس کلا کنسل کنم

امروز رفتم حضوری صحبت کردم. خجالت میکشم بگم نمیام