2777
2789
اینقدر تابلو؟

همینقدرررر تابلو.

البخه اگه شوهرتو خوب بشناسی خیلی زود میفهمی.

شوهر من چون از همون اولش خیانت میکرد  من نمیدونستم سردیش بخاطر خیانتشه فک میکردم مدلشه.

وقتی لو رف تون زنیکع بهش یاد میداد که اخلاقتو خوب کن تو حونه که بهت شک نکنن.

شوهرم الکی مهربون شده بود .البته بهانه هاش سر جاش بودا..

فقط باید مدل شوهرتو بدونی.هر تغییر کوچیکی هشدار میده

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه چیزی هم بگم ولی به این اعتقاد داشته باش ماه هیچوقت پشت ابر نمیمونه.بالاخره اگه چیزی باشه لو میره.من خییلی کنجکاو بودم هفت ساله کاراگاه بازی درمیارم هربارم چیزی دستگیرم شده بیشتر خودم داغون شدم الان قرص اعصاب میخورم همش گیج و منگم بخاطر شوهرم دچار پارانوئید شدم الان اون عوضشده کاری نمیکنه.امامننمیتونم گذشته رو فراموشکنم مثفسلم جلو چشممه.یه دختریبودم همه حسرت زندگیمو میخوردن میگفتن خوشبهحال شوهرت که همچین زنی داره اما دیگه فایده نداره الان من افسرده شدم هیچی برام لذتی نداره.پس اگه میریدنبال حقیقت یا باید بتونی جدا بشی یا چشاتو رو همه چی ببندیکه پیشنهاد میکنم دنبال حقیقت نروحقیقت خودش میاد سراغت عجله نکن

منم همینو میگم ولی خانوما میگن مهربونتر میشن

نه اونی که خیانت میکنه اگه مهربون بشه واسه اینه مثلا از عذابوجدانش کم کنه که بگه من برا زنم کم نذاشتم اونی که سرد میشه اززنش واسه اینه اون جدیده رو فعلا میپسنده براش تازگی داره 

نمیتونم جدا شم

پس اگه بفهمی خیانت میکنه حال و روزت میشه حال وروزالان من.یه شب خواب راحت نداری.صب چش وا میکنی تا شب که میخوابی افکار منفیتوسرت میاد و میره تلفنتو‌جواب نده هزارتا فکر بد میکنی.

یه چیزی هم بگم ولی به این اعتقاد داشته باش ماه هیچوقت پشت ابر نمیمونه.بالاخره اگه چیزی باشه لو میره. ...

منم کاراگاه بازی میکنم اما دیگه زرنگتر میشه.

بقول شما منگ شدم .

دو تا عددو نمیتونم حفظ کنم.

از زندگی معمولی   دور شدم.

تمرکز ندارم.

همه فکر پیش اینه که ببینم بازم خطا میکنه یانه.البته واسه برگردوندنش به زندگی نمیخاما.

میگم اگه چیزی هس زودتر جدا بشم.

به خودشم میگم.میگم دیگه تو اون ستی نیستی که بخام اصلاحت کنم.

راه خودتو انتخاب کن یا هرزگی و تنهایی یا پاکی و خانواده

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
منم کاراگاه بازی میکنم اما دیگه زرنگتر میشه. بقول شما منگ شدم . دو تا عددو نمیتونم حفظ کنم. از زن ...

دقیقا.من رفتم پیش روانشناس.کارایی کردم که بگم هنگ میکنید به عقلجنم نمیرسه.روانشناسه گفت خیلی باهوشی از هوشت توچیزایه مثبت استفاده کن.گفت چجوراین کارا به ذهنت رسیده.عجیبیشم اینه من نمیشینم فک کنم ببینم چجوری مچ بگیرم در لحظه به ذهنم میاد وانجامش میدم

دقیقا.من رفتم پیش روانشناس.کارایی کردم که بگم هنگ میکنید به عقلجنم نمیرسه.روانشناسه گفت خیلی باهوشی ...

الان دو سع مورد میگی منم امتحان کنم اونارو؟

گوشیش ازین ساده هاس ‌نمیتونم ضبط مکالمه ای چیزی نصب کنم روش.

اگه راهی بوده که بدجوری جواب داده لطفا بمنم بگو.

مغز من دیگه نمیکشه

فقط همین یه خطو داره؟

در ظاهر که فقط همینه.

البته به اسمش دلره اما اونا دست منن.

مغازه یامحل کار مشخصی هم نداره که برم بگردم اونجا پیدا کنم

در ظاهر که فقط همینه. البته به اسمش دلره اما اونا دست منن. مغازه یامحل کار مشخصی هم نداره که برم ب ...

یه روز برو بیرون ازخونه اون تنها خونه باشه.گوشیتو‌بذار رو حالت پرواز که زنگ نخوره گوشیتو بذار رو ضبط صدا یه جا بذار که صدا قشنگ واضح ضبط بشه اگه تنهاتو خونه باشه و کاری بکنه حداقل یه تماسبا طرف میگیره 

یه روز برو بیرون ازخونه اون تنها خونه باشه.گوشیتو‌بذار رو حالت پرواز که زنگ نخوره گوشیتو بذار رو ضبط ...

اینو کردم😁

یبارگذاشتم صدای خود ار ض ایشو شنیدم😒

یبارم گذاشتم همش خرو پف کرد.

تو خونه غلطی نمیکنه.قبلا میکردا اما خونه رو پاک نگه داشته نکبت.

پرینت تماساشم هر وقت بگم در میاره ها.

اما زمان تماساش با تعداد تماساش نمیخونه.

از تیر ماه یهو زمان تماساش از یک ساعت در ماه به ۴ ساعت رسیده.

البته دیدم که چجوری زیاد حرف میزنه .برادرشوهرم بیکار شده بود زیاد باهاش حرف میزد .اما نه دیگه ۴ ۵ ساعت.

گندش بزنن دیوونه شدم از دستش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز