سلام دوستان نترس وشجاع ترین ادم اطرافتون کیه؟باذکرمثال توضیح بدین لطفامثلانترس وشجاع ترین آدم اطراف من یه دختره که خیلی ریسک پذیروبقول خودمون کله خرابه وهمینم باعث شده توسن کم به خیلی ازآرزوهاش برسه شماهم آدمای شحاع ونترس مث اینوبگین
دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐
دختری ک سوسک بکشه از نظر من شجاعه😐 خودم ک نمیتونم😬
جدی؟
مارمولک بکشه دبگه حتما ابر شجاعع😂😂😐
من سوسکارو میکشم.حتب اگر مردم تو خونه باشه مامانم منو صدا میزنه۹😶💔
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐