2777
2789
عنوان

یه لحظه

76 بازدید | 7 پست

من امسال ادبیات فارسی فرهگیان قبول شدم با رتبه ۳۷۳ پسر هم هستم.اگه کارنامه سبز بیاد فکر کنم بتونم برم مثلا حقوق هایی که پایین تر از برعگیتن زدم.چون قطعا قبول میشم حالا به نظرتون همین ادبیات فارسی فرهگیان رو برم یا برم حقوق فردوسی مشهد یا دانشگهه های دیگه؟فرهگیان هم برم میخوام استاد دانشگاه بشم.

برعگیتن؟

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین الان اگه بری حقوق اینکه بتونی کار پیدا کنی یا آزمون وکالت قبول شی قطعی نیست.ولی فرهنگیان بری حداقل حقوق داری از بدو ورود استخدامی خاطر جمع میشی.اگرم قصد استادیه که میتونی بعد از گذشتن چهار سال از تدریست بری ادامه تحصیل بدی هرجا میخوای

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

فرهنگیان اینده کاریش تضمینه اما فعلا حقوق اینطور نیست.

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

دوراهی ای بود که چند سال پیش سر راه من قرار گرفت و من به اصرار خانواده فرهنگیان رو انتخاب کردم . الآن راضیم و جای پیشرفت هم داره فقط خودت باید تلاش کنی 

حقوق هم در صورتی خوبه که اطرافیان حامیت باشن و ادامه تحصیل بدی و این سال های بدون درآمد رو تحمل کنی 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️