پیلفود خوبه ولی گرونه، آمپول بیوتین و بپانتین هم خوبه ۴ هفته پشت سر هم بزن
امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!
این قرصایی که میگید باعث رویش مجددم میشه دوستان؟یا فقط جلوی ریزشو میگیره
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
مزوتراپی هم خوبه اونم دو هفته یبار تا 4 هفته بزن. بری خودشون دورش رو برات توضیح میدن
امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!
سوال منم هست و خیلی ذهنمو درگیر کرده این قرصایی که میگید باعث رویش مجددم میشه دوستان؟یا فقط جلوی ری ...
پیلفود اگه سه دوره پشت سر هم و روزی دوتا رو بخوری باعث رویش مجدد میشه. نورکرین هم من 6 ماه خوردم و جواب گرفتم ولی متاسفانه الان داروخانه ها ندارن و سایتای آزادم فوق العاده گرون میدن
پیلفود اگه سه دوره پشت سر هم و روزی دوتا رو بخوری باعث رویش مجدد میشه. نورکرین هم من 6 ماه خوردم و ج ...
ممنونم عزیزم
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇