2821
2789
عنوان

تست کرونا

33 بازدید | 6 پست

سلام خانما من حدودا ۵ روز پیش صبح ک بیدار شدم مثل همیشه ک سرما میخورم یه مقدار گرفتگی بینی داشتم شبش باد کولر تماما تو سرم بود بعد یه کمم مثل روزای اول سرماخوردگی عطسه داشتم تا دو سه روز قبلشم با کسی ک مریض باشه ارتباط نداشتم.خلاصه تا الان ک ۵ روز میگذره این آبریزشو دارم و یه مقدار عطسه بیماریم نه پیشرفت میکنه نه پسرفت.دوتا بچه کوچیک‌دارم اونام مریض نیستن.همسرمم علائمی نداره الحمدلله.دختر کوچیکم روز اول مثه من یه مقدار گرفتگی بینی داشت و یه مقدار تب ک البته این روزا درگیر دندون دراوردنه

اطرافیانم همه دو دز واکسن زدن میترسم اگ کرونا باشه از طریق بچه ها ب اونا انتقال بدم و‌اونام ک اکثرا میشن ناقل بی علامت و‌خدایی نکرده ب کسایی ک‌هنوز واکسن نزدن بدن و حق الناس گردنم باشه.ب نظرتون ممکنه کرونا باشه؟تست بدم؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز