2821
2789
عنوان

نامطمئن

83 بازدید | 12 پست

سلام ، من ماه پیش پریود نشدم و اقدامم برا حاملگی ، بار اول ی بیبی چک استفاده کردم خطش کمرنگ شد ولی باردوم و سوم منفی شد هنوزم پریود نشدم امروز ازمایش دادم چن روز دیگه جوابش میاد ..کسی بوده این شکلی بشه‌؟ اگ حامله نیستم پس چرا ماهانه نشدم😒😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرررررچی شلوغ باشه گلم.  نهایت عصر آماده میشد..  حالا ک شده عب نداره تحمل کن خیره ان شال ...

خب تستایی ک دادم منفی شد دوتاش اولی هم شک دارم ..ماهانه هم نشدم ..یعنی حامله نیستم؟🥺😔

نمیخوامم امید الکی بدم دوستمم اول هاله انداخت بعد تا چند روز منفی بود ولی باردار بود

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یعنی با تست خون فهمید ک بارداره؟

آره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خب من هیچ علائمی ندارم فقط کمی خیلی کم چشام سیاهی میره یکمم سرم گیج میره ولی ددیگه علائم ندارم...یعن ...

هر چیزی ممکنه توکل بر خدا 

2825
2823
2791
2779
2792