2777
2789
عنوان

نامطمئن

83 بازدید | 12 پست

سلام ، من ماه پیش پریود نشدم و اقدامم برا حاملگی ، بار اول ی بیبی چک استفاده کردم خطش کمرنگ شد ولی باردوم و سوم منفی شد هنوزم پریود نشدم امروز ازمایش دادم چن روز دیگه جوابش میاد ..کسی بوده این شکلی بشه‌؟ اگ حامله نیستم پس چرا ماهانه نشدم😒😔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هرررررچی شلوغ باشه گلم.  نهایت عصر آماده میشد..  حالا ک شده عب نداره تحمل کن خیره ان شال ...

خب تستایی ک دادم منفی شد دوتاش اولی هم شک دارم ..ماهانه هم نشدم ..یعنی حامله نیستم؟🥺😔

نمیخوامم امید الکی بدم دوستمم اول هاله انداخت بعد تا چند روز منفی بود ولی باردار بود

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یعنی با تست خون فهمید ک بارداره؟

آره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خب من هیچ علائمی ندارم فقط کمی خیلی کم چشام سیاهی میره یکمم سرم گیج میره ولی ددیگه علائم ندارم...یعن ...

هر چیزی ممکنه توکل بر خدا