2777
2789

من الان صفر صفرم به نظرتون از الان شروع کنم پرستاری میارم 

منقطه ۳ ام

درباره مشاوره ای تیم مدیکال،سیب ترش ،گامان۲۰ اطلاعی دارید ب نظرتون کدوم بهتره 

اگه میتونی می شناسید که کارش خوبه  میشه معرفی کنید

تعداد رای : 10
نظرسنجی
گامان۲۰
4
40%
سیب ترش
3
30%
مدیکال
3
30%
من در جهنم خودم را یافتم بدون تظاهر،درمیان عربده های پاک ترینشان!💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صفر صفر فکر نکنم بتونی  سیب ترش خوب نبود اون دوتا هم نمی‌دونم چین

وای یا خدااا ایشون اگه واقعا اصولی پیش بره پرستاری که هیچ شانس قبولی پزشکی هم دارن 

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚

بله صد درصد شانس قبولی داری ولی به شرط اینکه بخونی درست وحسابی هنوز آزمون مهر آزمونای آزمایشی شروع نشده با یکدوم پیش برو

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
صفر صفر فکر نکنم بتونی  سیب ترش خوب نبود اون دوتا هم نمی‌دونم چین

من دوازدهمم اصلا  جمع بندی نکردم پایه هم ایراد دارم  تست هم خیلی خیلی خیلییی کم

۹ ماه دیگه مونده!!

واقعا نمیشع ب نظرتون 

وای یا خدااا ایشون اگه واقعا اصولی پیش بره پرستاری که هیچ شانس قبولی پزشکی هم دارن 

تحت این مشاورای کنکور و جو دهنده ها که میگن حتما میتونی و..‌‌نباشید .کسی که صفر صفره حتی یه پایه هم نخونده نمیشه پرستاری دولتی و...رقابت سخته  

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
من دوازدهمم اصلا  جمع بندی نکردم پایه هم ایراد دارم  تست هم خیلی خیلی خیلییی کم ۹ ماه دیگ ...

دوازدهم که تازه شروع شده 

تست باید زیاد کار کنی حداقل روزی ۳۰۰تا

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
اره خوب بود من پرستاری و دبیری زیست آوردم اشتباه کردم تو انتخاب رشته دبیری زیستو بالاتر زدم اللن نمی ...

با کدوم مشاورشون

پیگیری هاشون خوب بود 

برنامه چطور بود 

گزارش کار و...رو چک‌میکردن 

و این آزمون هایی ک میگیرن خوبه 

در کنارش باید قلم چی یا گزینه یا..هم شرکت کرد