2777
2789

دوستان من سال هاست که با خالم مشکل دارم. اگر یک نگاه به تاپیک های قبلم بندازین همش از خالم دارم گله میکنم. چون خییییییلی اذیتم کرده از وقتی یادم میاد بهم طعنه میزده و من رو اذیت میکرده. همش هم سر کنکور بود از ترس اینکه من ی وقت پزشکی و دندون بیارم. وقتی هم که پرستاری قبول شدم همچنان ادامه میداد. حتی روز پرستار مامانم جشن گرفت برام همممممه اومدن حتی کادو اوردن ولی خالم که پایه همه مهمونی هاست ی دعوا راه انداخت و بهانه اورد و نیومد.کلا با من مشکل داره. چند روز پیش که جواب کنکور اومد. دخترش اسکرین شات از قبولی رشته ش فرستاد تو گروه که همه اطلاعاتش (شماره داوطلبی و کد پیگیری و....) مشخص بود. منم اطلاعات رو برداشتم رفتم سایت رتبه کنکور و سوابق تحصیلی و خلاصه همممه چیزش رو نگاه کردم(بچه ها میدونم کارم درست نبود ولی نتونستم جلو فضولیم رو بگیرم). حالا رتبه کنکورش صد و ده هزار. درصد ها داغون حتی ریاضی منفی یک. نمره های سوابق همه در حد 10 و 11 و 12. البته میکروبیولوژی غیر انتفاعی قبول شده بود با سوابق. حالا خاله من میاد میگه که دختر من پرستاری میاره ولی چون شهر دور قبول میشه نمیفرستم یا میاد میگه معدلش 19/80 هست خداروشکر با سوابق همه چی قبوله. حالا بچه ها همشششش دلم میخواد یک جوری دست گل دخترش به روش بیارم انتقام بگیرم😶😶 خیلی عصبانی هستم ازش. به مامانم میگم اونم میگه بخشش از بزرگانه. اینجوری خودت رو کوچیک میکنی و ارزش خودت رو پایین میاری. ولی خیلی دلم میخواد همون جوری که اون اذیتم کرد منم اذیتش کنم بعد از این همه سال بغض و کینه ای که ازش به دل گرفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان