2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم. بگو من در درسام موفق میشم؟  اون بنده خدا دوستم داره؟

درسات ربطی بع حس ششم نداره 

بستگی به تلاش خودت داره عزیزم🤍

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))
معلومه که موفق میشی عزیزم اره دوست داره ولی خیلی خیلی شدید نه. 

من امسال دانشگاه قبول نشدم

حستون چیه ؟ اون چیزی که میخوام سال دیگه قبول میشم؟

کلا مسیر یکساله کنکوریه پیش روم چطور میگذره

گلم حس ششمی؟ میشه بهم لگی ب عشقم میرسم و خوشبخت میشیم باهم یا نه؟ اگ اره چقد زمان میبره؟ ممنونت میش ...

اره عزیزم بهم میرسید و اگه عشقتون واقعی باشه خوشبخت میشید. 

بستگی به تلاش و صبرت داره گلم 

من امسال دانشگاه قبول نشدم حستون چیه ؟ اون چیزی که میخوام سال دیگه قبول میشم؟ کلا مسیر یکساله کنکو ...

عزیزم قطعا اگه تلاش کنی قبول میشی شک نکن

قطعا خیلی خوب پیش میره اگه با انگیزه درس بخونی

اره عزیزم بهم میرسید و اگه عشقتون واقعی باشه خوشبخت میشید.  بستگی به تلاش و صبرت داره گلم  ...

اها مرسی عزیزدلم خیلی لطف کردی صلوات فرستادم ب نیت حاجت رواییت😘

کاربری دست خودم و ابجیمه
استرس دارم اخههه خیلییی. از همه چی دارم ناامید میشم☹️

نگران نباش ایشالا موفق میشی

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز