2777
2789
عنوان

وسواس

134 بازدید | 8 پست

بچه ها احساس میکنم دچار وسواس شدم...

من وهمسرم هردوسن زیادی نداریم اومدیم‌باخودمون تصمیم‌گرفتیم برای مراسم ازدواج وعقد وخلاصه همه چیمون کاری کنیم که اسراف نشه..خلاصه تصمیم‌گرفتیم عروسی نگیریم وان‌شاءالله بریم ماه عسل .ولی یه عقد خیلی خوب توی تالار کوچیک گرفتیم واقعا خوبامثلا سفره ای که دلم خواست.فیلمبردار.آتلیه.عکاس.لباسم روخریدم.خلاصه چیزایی که دوست داشتم ازهرکدوم ازمهموناهم که پرسیدم خیلی بهشون خوش گذشت .حالا بچه ها الان انگار دچار وسواس شدم مثلا قراربود برامون آلبوم بزنه میشد ۴میلیون تقریبا بعد همسرم گفت که واقعا برای ۱۰تا عکس نمی ارزه .اومدیم بابهترین کیفیت ۱۳ تا ازعکساروچاپ کردیم واقعا عالیییییییی شدن عکسای آتلیه..بعد گفتیم باقی عکسای توی مهمونی هم دوباره چاپ میکنیم..حالا بچه ها دقیقا روزی که رفتیم برای پرداخت پول فیلمبردار.دوتا زوج اومده بودن اونا آلبوم سفارش دادن من همونجا بغض کردم..

نمیدونم چرااینجوری شدم..نه فقط این عکسا کلا انگار هرهمکاری توبحث مالی کردم انگار دارم سرش منت میزازم..من اینجوری نبودم اصلا این جور مسائل برام‌مهم نبود خیلی ناراحتم

ازدست خودم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر جا تو زندگیم قناعت کردم و رعایت مالی و اقتصادی کردم پشیمونم 

اصلا اسم صرفه جویی میاد حالم بد میشه 

یبار اومدم تو دنیا دوست دارم از همه چی لذت ببرم

Ashpazi_ ba_ sayoo( مهتاب اینانلو)  آیدی من در اینستاگرام 
الان عذاب وجدان داری یا حس میکنی باید آلبوم میگرفتی

خب من سعی میکردم توبحث مالی بهش فشار نیارم وبهم دیگه قول دادیم اسراف نکنیم وازخرجای بیخود کلا دوری کنیم ..ازاین که سر مسائل کوچیک هی به خودم ناراحتی میدم عصبی وناراحت شدم آخه چرا باید سریه آلبوم ناراحت بشم...

ببين عزيزم  اگر همون لحظه كاري كه انجام ميدي از ته دلت نباشه بعدش هم پشيمون ميشي و هم حالت منت ...

آخه تواون لحظات واقعا حس میکردم کارم‌درسته ولی واقعا ته دلم اون البوم رومیخواست ولی خب باخودم‌ میگفتم اونم‌مرده وغرور داره شاید براش این هزینه سنگین برای همین قیدش روزدم الان عکسامون چاپ شده خیلی قشنگن ولی نمیدونم چرا مثل بچه ها شدم..

آخه تواون لحظات واقعا حس میکردم کارم‌درسته ولی واقعا ته دلم اون البوم رومیخواست ولی خب باخودم‌ میگفت ...

خب دقيقا همين ديگه

ريشه همينجاست كه ته قلبت اون رو ميخواستي