2777
2789
عنوان

خواب عشق اول

123 بازدید | 7 پست

بچه ها دوستم تعریف میکرد دوستم  ک نیست اقوام نزدیکمونه البته 

ازدواج هم کرده ۵ ساله ،از سن کم عاشق اون پسره بوده شرایط ازدواج هم محیا بوده یعنی هیچ چیزی سد راهشون نبوده دوتاشون عاشق هم بودن ولی مشکلات واتفاقاتی پیش میاد ک با یکی دیگ ازدواج میکنه ،میگه با اینکه هیچوقت اصلا به گذشته و اون پسر فکر نمیکنم  اکثر اوقات خوابشو میبینم ک ب دیدنم اومده وتوخواب هر دو ب شدت همو دوست داریم وهمو بغل میکنیم ،بااینکه خوابه تو خواب عذاب وجدان میگیرم ومیگم من متاهلم چرا بغلش میکنم ولی اونقدر حجم دلتنگی تو خواب زیاده ک با بغض ودلتنگی خاصی بغلش میکنم 

از من پرسید چکار کنم این خوابا ک میبینم باعث میشه چند روز ذهنم اشفته شه واصلا علتش رو نمیدونم وتو خوابام میدونم ی بخش بزرگی از من پیش اون جا مونده 

یاد حرفاش افتادم ذهنم درگیر شد 

هر دو هم متاهلن واگ جایی همو ببینن بروی خودشون نمیارن ک عشقی بینشون بوده ،ولی میگه این خوابا منو هر روز اشفته تر میکنه

راهی نداره خ‌وابه دیگه باید کناربیادسرگرم کنه خودشو ازیادش بره

خودشم همینو میگه ،میگه تا خودمو سرگرم میکنم یادم میره دوباره تکرار میشه ،شاید درطول این ۵ سال ۱۰۰ ب بالا این خوابو دیده  میگه اخه چرا اینقدر تکرار این خواب؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودشم همینو میگه ،میگه تا خودمو سرگرم میکنم یادم میره دوباره تکرار میشه ،شاید درطول این ۵ سال ۱۰۰ ب ...

شاید خودش فکر اون پسرو بالاخره میکنه عشقش بوده دیک قبلاشاید سخت بتونه فراموشش کنه ک باعث میشه خواباش اشفته بشه

رنگ ولایتhaircolorist
شاید خودش فکر اون پسرو بالاخره میکنه عشقش بوده دیک قبلاشاید سخت بتونه فراموشش کنه ک باعث میشه خواباش ...

حتما 

اخه شوهرش بنده خدا خیلی خوبه حتی از اون پسره خیلی بیشتر دوسش داره 

خدا داند 

حتما  اخه شوهرش بنده خدا خیلی خوبه حتی از اون پسره خیلی بیشتر دوسش داره  خدا داند

ربطی ب خوب بودن شوهرش نداره حتمافکرش میفته ک خابشم کیبینه بالاخره ازسن کن باهاش بوده

فقط باید خودشو درگیرکار و جیزای دیگ کنه یادش بره

رنگ ولایتhaircolorist