بچه ها امروز من یه جنس از یه مغازه گرفتم. یک سرم پوست. اوردم بیرون به چندتا مغازه نشون دادم گفتن فیکه. زدم تو سایتش گفت فیکه. درصورتی که مغازه دار گفت اصله. حالا رفتم پس بدم به فاصله نیم ساعت از خرید. دیرم بسته .زنگ زدم شماره رو مغازش. گفت ما پس نمیگیریم. من ۵۳۰ نقد دادم و ۹۰ کارت کشیدم. گفتم اقا جنست فیکه گفته نه اصلا تو فقط ۹۰ تومن از من خرید کردی. نه اصلا تو سرم نخریدی. من چون ۵۳۰ نقد دادم دیگه نمیتونم ثابتش کنم.
هیچی، نمی تونی بری شکایت که، اگه میتونی با همسر یا شوهرت برو و بهش با آرامش و بدون دادوبیداد بگو شاید قبول کرد، اگه نه زنگ بزن به تعزیرات یا نمیدونم 110.
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
مگی جان این محصول لیبل وزارت بهداشتم نداره. گفت قاچاق وارد میشه. از اینم میشه شکایت کرد؟
آره قاچاق فروشی جرمه
فردا برو بهش بگو این قاچاقه پس میگیری یا شکایت و پلمپ چون میدونم از اینا زیاد داری
قبول نکرد فک کنم به ۱۹۰ هم زنگ بزنی راهنماییت میکنن
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️