2777
2789
خیلی دوستش دارم خیلی نمیتونم ازش دل بکنم 😓یک راهی جلوم بزار ،یعنی اگر راه دور هم ازدواج کنیم بازم ا ...

باورت میشه من اگه همسرم رو دوس نداشتم یه لحظه هم این زندگی رو تحمل نمیکردم یه مدت نامزد باشین خیلی خوبه بیشتر میشناسیش باور کن ۱۰ سال هم با کسی حرف بزنی تا باهش زندگی نکنی نمیتونی بشناسیش باور کن من بعد چند سال هنوزم از همسرم چیزهای جدید میبینم الان از دور اینقد برات سخته بعدا از نزدیک ببینی سخت تر میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره آفرین ناراخت بشی عشقی نمیمونع چ جمله قشنگی.چطور میتونم بشناسمش رو این موضع ومطمن بسم؟

اگه بهش نزدیکی گاهی وقتها که میگه خانوادم کارم دارن تو بگو من دلم میخواد ببینمت یا بهت نیاز دارم میشه این بار داداشت یا خواهرت بره تو به من کمک کنی ببین حاضره بخاطرت یه بار کار اونها رو انجام نده

من این اواخر خیلی شدید حسادت میکنم قبلا اینطوری نبودم تا این حد خیلی این رفتار خودم زجرم میده

میدونم چی میگی درکت میکنم سعی کن زیاد بهش گیر ندی چون بعدا بهت میگه تو از خانوادم بدت میاد مثلا گاهی وقتها یه جوری بهش بگو مثلا بگو فلانی به خانوادش خیلی میرسه ولی به همسرش نه به نظرت کار درستیه خیلی برای اون خانوم ناراحتم