2777
2789
شب بارانی عزیز ،چی بگم از خودم شما بپرس من بگم 😍😔

من ۲۵ سالمه چند سالم هست ازدواج کردم خیلی هم تو زندگیم با همسرم مشکل دارم اینجا اومدم گاهی وقتها دردل کنم تو بگو چند سالته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۲۴سالم هست مجرد هستم سه سال هست تو یک رابطه عاشقانه برای ازدواج هستم اما هنوز بعد سه سال سر یک مشکل موندیم ذهنم دیگ فرسوده شده هم داخل خونه اعصاب خوردی دارم هم اونجا 😔😔

عزیزم الهی اخی 😔😔😔 امیدوارم مشکلت هرچی هست حل بشه دوست عزیزم

مرسی عزیزم توم زیاد ناراحت نباش این روزها باید خودمون به فکر خودمون باشیم کسی به فکرمون نیست تلاش کنیم خودمون شاد باشیم

یکی از مشکلات این هست ک مثلا ،چهارتا برادر هستند اما تمام کار هاشون به این میگن من میترسم تو زندگی با من هم من ول کنه بره به خانواده اش برسع یک جوری همه چیز شده وظیفه اش 

مثلاً همین هفته پیش مادرش تازه کرونا اش خوب شده بود بخاطر یک اسهال استفراغ کوچیک همه اینا رو کشونده آورده شهرستان آخه یک مسمویمت دیگ این کار هارو داره ط؟

مثلا چند ماه پیش برادر کوچک ترش چهل میلیون ازش پول گرفت دیگ نداد بهش یا چیز های دیگ نمی‌دونم چکار کنم 

از بس ک بهش گفتم یا ناراخت شدم ازش دیگ پنهان کاری می‌کنه ازم وقتی بهش میگم مثلا چرا نگفتی بهم میگه تو ناراخت میشی آخه ،راست هم میگه البته من ناراخت میشم 

خیلی درد بدی هست برام شاید دیگران مسخره آشون بگیره اما من خیلی زجر میگشم

یکی از مشکلات این هست ک مثلا ،چهارتا برادر هستند اما تمام کار هاشون به این میگن من میترسم تو زندگی ب ...

عزیزدلم منم این مشکل با همسرم دارم یعنی همسرم اگه من و مادرش مریض باشم منو ول میکنه میره به مادرش میرسه من مهمترین کار باهش داشته باشم حتی اگه زن داداشش زنگ بزنه میره کار اون رو انجام بده من براش مهم نیستم من چندساله دارم اذیت میشم بهشم میگم میگه میدونم ولی هیچ کاری نمیکنه تا از دلم در بیاد.برای توم اول مطمئن شو اگه باهاش ازدواج کنی میتونی این شراط رو قبول کنی یانه چون بعدا خیلی اذیت میشی

از بس ک بهش گفتم یا ناراخت شدم ازش دیگ پنهان کاری می‌کنه ازم وقتی بهش میگم مثلا چرا نگفتی بهم میگه ت ...

شاید خدا خواسته ما باهم حرف بزنیم که تو آینده یکی دیگه مثل من اذیت نشه گلم اگه نمیتونی این شرایط رو قبول کنی ازدواج نکن چون بعدا خیلی زندگیت سخت میشه تو نمیتونی اون آدم عوض کنی اون به خانوادش وابسته ست تو زندگی مشترک به مشکل میخوری

میگه در اینده میریم سراغ زندگی خودمون در حد فرزند کمک کمی میکنم منم زندگی دارم نمی‌دونم الان باور کن ...

شایدم واقا اینطور باشه اگه خانوادت اجازه میدن یه مدت نامزد باشین که بیشتر باهش باشی و بفهمی اینکار و میکنه یانه میدونم سخته ولی تو رو خدا خوب مطمئن شو چون زندگی مشترک شوخی نیست بخدا بعدا ناراحت بشی دلت بشکنه عشقی نمیمونه