2777
2789
عنوان

یعنی راس میگه؟

275 بازدید | 9 پست

من با یه پسر آشنا شدم دوساله قبلا با یه دختری دوست بوده خیلی عاشقش بوده خب تموم کردن الان دو ساله با منه ولی خیلی دروغ میگه مثلا کادو داده بودتش دختره گفت نه مال اون نیس یا این برای اون تولد گرفته گفت نه نگرفتم و اینکه من میدونم تا کی با هم بودن مثلا تا سال قبل اینکه بیاد با من باهاش بوذه مبگه ۲ سال قبل تو باهاش تموم کردم علت دروغاش چیه ؟ممکنه هنوز عاشق اون باشه ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم شخصیتش این مدلی واسه خاطردوست داشتن اون یاازدست ندادن تونیست اونی که به شماداره دروغ میگه عین آب خوردن به اونم قطعادروغ میگفته شماکه میدونستی اونودوست داشته قبلاوالان همراشی مطمعنن واسه خاطرازدست دادنت نیست ودیگه قطعن مثل قبل تعلق خاطری به اون نفرقبلی نداره بعضیاجزشخصیتشون شده دروغگویی نه به شماتنهاکسی که عادت داشته باشه به دروغ گفتن به همه میگه 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
بنظرم شخصیتش این مدلی واسه خاطردوست داشتن اون یاازدست ندادن تونیست اونی که به شماداره دروغ میگه عین ...

خب مثلا میگه کادو نداده که مثلا نگم بنداز دور یا میگه تولد نگرفتم که من توقع نکنم هروز چی برام بخره …چند سری گفته فلان سال ولش کردم یعنی انگار جدی میگه حس میکنم یادش نیس ..دروغ هم اره میگه ولی نه سر همه چی سر دختر و اینا دروغ میگع که نه دوسش نداشتم ولی داشته و 

خب مثلا میگه کادو نداده که مثلا نگم بنداز دور یا میگه تولد نگرفتم که من توقع نکنم هروز چی برام بخره ...

خب این میشه نشانه خساست واینکه اون بهاوارزشی که به طرف میداده به تونمیخوادبده چون توذهنش ازرابطه قبلی مجسم شده که چقدرخرج فلان دخترکردم ول کردرفت یابنابه دلایلی نتونستیم باهم باشیم ازهم جداشدیم نمیخوادخرجت کنه دلیلش اینه وبرای کسی که دروغ میگه هیچ وقت نپرس چرااینجادروغ گفتی بهم چون بایک دروغ دیگه ای قانعت میکنه وکسی که به هردلیلی به شمادروغ میگه بدون به کس های دیگه هم میگه وبه نوعی بادروغ کارخودش پیش میبره حالاهدفش ازدواجه یادوستی ساده

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
خب این میشه نشانه خساست واینکه اون بهاوارزشی که به طرف میداده به تونمیخوادبده چون توذهنش ازرابطه قبل ...

بنطرم همیشه خسیس بوده در آمدم نداره ..تازه به قول خودش میگه من برای تو خرج کردم ..خانوادش خسیسن خیلی خیلی این تازه خوبه  در مقابل اونا

بنطرم همیشه خسیس بوده در آمدم نداره ..تازه به قول خودش میگه من برای تو خرج کردم ..خانوادش خسیسن خیلی ...

ولی اگرهدفش ازدواجه حتماجواب منفی بده وکم کم کات کن چون روحیت ازدست میدی بااین آدم باکسی باش که حتی خرج که هیچ آدم ازپسرمردم توقع نداره خرجش بده ولی باکسی باش وازدواج کن که بهابهت بده ارزش بهت بده جوری همرات رفتارنکنه که حس بی ارزش بودن بهت دست بده بهتره بااین کات کنی چون به مرورزمان خودت میبازی افسرده میشی دوری کن ازاین آدم کسی هم اگرهدفش ازدواج بودتواین دوسال یک اقدامی میکرد

من عاشق یکی بودم قبل این فعلی 

ولی چون باهام بد کرد از چشمم افتاد کامل 

کلا از تاریخچه زندگیم حذفش کردم با اینکه ی سال باهاش بودم ب این فعلی گفتم که من دو ساله سینگلم 

صرفا به این دلیل که از قبلی خوشم نمیاد حذف کردم اسمشو و گفتم دو سال پیش