2777
2789
۱- کار عشق باغرور و خود پرستی هماهنگی ندارد اگر واقعاً عشق او را در سر داری باید از خود پرستی و غر ...

راست بود ولی من مجردم و اینکه وقتی اولشو خوندم از تعجب شاخ درواردم 

ازتون بسیار بسیار متشکرم❤❤

پنج صلوات بفرستید سوره حمد را خلوص نیت بخواندی بر شهدای اسلام صلوات بفرستید و نیت کنید

اسم شناسنامه ای رو باید بگم؟

یه سری حرفارو که میشنوی‌ وسط جهنمم باشی از سردی میلرزی...!🥀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسه منم بگیر لطفا

۱- لسان الغیب در بیتهای ۷-۸- فرماید ( این مشکل را چگونه حل کنم و راز عشق را چگونه فاش سازم دردی جاناه و مشکلی بسیار سخت است ) ( هر رشته موی حافظ در پنجه گیسوی زیبایی بی باک و گرتفار است در چنین شهری که از هر سو زیبا رویان به دلبی پرداخته اند قرار و آرام محال باشد ) تفسیر این ابیات نتیجه اندیشه و فکر شماست

۲- از دست دادن زمان باعث زیان فراوان شما خواهد بود و کار را به امروز و فردا موکول کردن برای جنابعالی ضرر فراوانی در بدارد پس با سرعت زیرکی فعالیت و تلاش به دنبال انجام این نیت باشید

۳- اوضاع زندگی شمادر مقایسه با دیگران بسیا رخوبست پس اندیشه های ناصواب را از دل پاک کنید زیرا روزگار بروفق مرادتان می باشدو این نیت به نفع خانواده جنابعالی عملی می گردد و اوضاع خانوادگی یتان چنان رونق می گیرد که همه را به تحسین وا می دارید

۴- خانم یا آقای عزیز با توجه به بیت های این غزل خصوصیات شما چنین است شیک پوش بذله گو و در ابراز عش بی پروا گاهی اوقات از شدت کارها سردر گم می شودی و به موسیقی روی می آرید اهل ایمان و کار با رایانه را دوست دراید در پوشیدن لباس به پارچه های نرم و لطیف علاقه دارید از رنگهایی که برازنده وقار شما باشد رنگ لیمویی آسمانی آبی نفتی و سفید پیشنهاد م یوشد که بر وقا رو متانت و لطافت شما می افزاید

۵- عشق و مقام درد سر فراوان دارد و برا یکارهای بزرگ انسانهای بزرگ لازم است

۶- سخت گیری موجب آزار و دلزدگی می شود عیب جویی هم اندازه ای دارد و شما بیش ازحد معمول هب عیب جویی می پردازید حتی بیشتر از پدرتان

۷- تردید را از دل بیون کنید که آینده متعلق به شماست نگران نباشید

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
راست بود ولی من مجردم و اینکه وقتی اولشو خوندم از تعجب شاخ درواردم  ازتون بسیار بسیار متشکرم❤❤

خواهش میکنم جانم

براتون آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم ❤❤

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
همچنین  فقط یه چیزی... اگه بخوام بازم برام میگیرید  یعنی اینکه درخواست دوستی بدم 😊❤

بله عزیزم حتما میگیرم❤

واسه منم میگیرید؟

بله میگیرم

اون کار بالا انجام دادید و نیت کردید بگید براتون بگیرم

انجام دادم بگیرید

۱- خواجه در بیت های ۵-۶-۷- به ترتیب فرماید ( هردلی که در عالم است از بند گیسو و دانه خال تو رهایی ندرا و صید جمال تو شد )( روزگار مرتبا از صمیم قلب و با مهربانی تو را در آغوش زیبایی خدادادی پرورش می هد )( بر اطراف لبان زیبای تو بنفشه است و خط سبزت از آن جهت خرم و باطراوات می باشد که آب نوشین بقا از جویبار بوستان زیبایی تو می نوشد ) حافظ شما را زیبا توصیف کرده است

۲- شما انسانی منحصر به فرد می باشید و خداوند حسن ظاهری و باطنی را در وجودتان قرارد داده است پس ناله و گله داشتن ناشکری محض می باشد برخداوند توکل کن و با سرعت و دقت تلاش کنید که موفقیت در چند قدمی جنابعالی است

۳- به شما مژده می دهم مقام بزرگی پیدا می کنید بطوری که بر عده ای حکوم خواهید کرد و همه شما را دوست خواهند داشت و سخنان جنابعالی را از جان و دل خواهند شنید و و به کار خواهند بست و عده ای از پرتو فعالیت شما به آسودگی زندگی خواهند کرد ودعا گوی شما خواهند بود این نیت برآورده می شود جای هیچ گونه نگرانی وجود ندراد پس تردید را زا دل خارج سازید و برخداوند توکل داشته باشید

۴- فرزندم تنهایی گاه محصول نقص است و گاه کمال آنانه بر اثر نقص درونی هیچ کس را به رسمیت نمی شناسند تنها می شوند و نیز انکه در اوج تتنهایی خدا را در هستی به رسمیت می شناسند تنهامی شوند ولی تنهایی را دلک نیم کنند و انسانهای موفقی هستند که خورشید به آنها هر بامدادان سالمی کند از طریق امواج و اینترنت و ماهواره خبرهای خوشی رادریافت می کنید مبارک است .

۱- خواجه در بیت های ۵-۶-۷- به ترتیب فرماید ( هردلی که در عالم است از بند گیسو و دانه خال تو رهایی ...

خیلی ممنون

یه سری حرفارو که میشنوی‌ وسط جهنمم باشی از سردی میلرزی...!🥀
حیلی ممنونم❤

خواهش میکنم عزیزم