2777
2789
و در نتیجه چی میشه؟🙄

نتیجه فال حافظ جواب نیتتون رو میگه 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من گردم

۱-لسان الفیب در بیت های ۴-۵-۶ به ترتیب فرماید ( نگاه کن کسی که اجازه شنیدن پایکوبی و آواز درویشان را نمی داد اینک با فریاد چنگ به پای کوبی پرداخته است )( به شکرانه این نعمت که من غلام فرمانبردار تو هستم و تو پادشاه فرمانفرمای من هستی به عاشقان توجهی کن )(ما با بهر های از جرعه ساغر تو بسیار محتاجیم اما برای بدست آوردن این نیاز گستاخی نمی کنیم و درد سر نمی دهیم )

۲- شما با او یکرنگ و یکدل هستید ولی متاسفانه او هنوز مردد می باشد پس بهتر است اقدام کنید واو را از تردید و نابسامانی برکنار دارید و با دادن هدیه مراتب لطف خود را نشان بده

۳- این نیت نشیب و فرازهای فراوانی دارد که به زودی مشکلات آن حل می شود و اوضاع بر وفق مراد خواهد شد پس به یکی از مشاهد متبرکه بروید و نذرخود را ادا کنید که گشایش بسیار است

۴- از زندگی نسبتاً خوبی برخوردارید اما بالجبازی و بگو مگوهای بیهوده موجبات نارضایتی را فراهم می آوردی که در دراز مدت به صلاح شما نیست زیرا آنها شما را خیلی دوست دارند ولی جنابعالی زمان و کارها را درهم می ریزید

۵- پیشنهادی دریافت داشته اید که نیاز به تدبیر بیشتر دارد ولی د رهرحال به نفع خانواده شما می باشد اگر با فکر و دور اندیشی عملی گردد

۶- اگر بیماری شما خطر دارد اولاً صدقه بدهید ثانیاً در ۶ شب متوالی از سوره مبارکه احزاب آیه ۳۸ تا ۷ آیه بعد از آن را با حضور قلب و معنی بخوانید

۷- یکی از نزدیکان دچار حادثه ای شده به او کمک کنید در مورد مسایل آ» عزیزیکه دیروز با شما سخن گفت بی تفاوت نباشید مسافرت و خرید را توصیه میکنم موفقیت تحصیلی و عشقی حتمی است

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
فقط خلوص نیت چیه 😃😅

فکر کنم یعنی از ته دل اون نیت رو بکنید 

واسه منم بگیرین نیت کردم مرسی🌹

-خواجه در بتهای ۶-۸-۹- فرماید ( هان برمن که صید حرم تو می باشم تیغ ستم روا مدار و از ستم و ظلمی که بر دل من روا داشتهای اظهار پشیمانی کن )( نهایت علاقه و زیبایی برا ی عاشقان به یک نگاه کردن است تو هم ای دلبر در آیین دوستی از نوادر روزگار باش) ( ای حافظ سکوت کن و از ستم محبوب ناله مکن زیرا کسی به تو نگفت که بر چهره زیبا نگان  کن و سرگشته شو زیر خودت عاشق شدی پس جای شکایت نمی باشد ) خواجه صریح و روشن مطلب را به جنابعالی گفته است

۲-مورد توجه همگان می باشید از این لطف الهی بهره بر گیرید و باقلب پاکی دارید در خدمت فامیل و مردم باش خود را تافته جدا بافته مدان و دست از لجبازی و قهر بردار واز این و آن گله و شکایت مکن که روزگار همیشه یکنواخت نمی باشد

۳- ازاینکه جنابعالی شخصی بی ریا مهربان صمیمی و دل رحم هستید شکی نمی باشد اما متاسفانه گاو نه من شیر می باشید

۴-ایننیت هنوز مقدماتش فراهم نمی باش نیاز هب زمان بیشتر و کوشش افزون تر دارد ولی بالاخره عملی می گردد

۵- شخصی قد بلند با موهای سیاه چهار شانه بینی کشدیه قصد فریب خانواده شما را ردارد مواظب باشید

۶- اگر از عاقبت کاری می ترسی در ۵شب متوالی از سوره مبارکه فصلت آیه ۳۰تا ۶ آیه بعد از آنر ابخوانید واثر مهجره آسایش را ببینید

پنج صلوات بفرستید سوره حمد را خلوص نیت بخواندی بر شهدای اسلام صلوات بفرستید و نیت کنید

چشم نیت کردم گلم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

الان انجام دادم❤

۱- کار عشق باغرور و خود پرستی هماهنگی ندارد اگر واقعاً عشق او را در سر داری باید از خود پرستی و غرور دست بردار یو راه رسیدن به محبوب را با رن و درد طی کنی و گرنه موفق نمی شوی

۲- سه بار عشق به سراغ شما آمده ولی با یکدندگی و لجبازی و غرور او را ازخود طی کرده اید باید د راین مورد تجدید نظر کنید و به کلی از خودخواهی دست بردارید و راه عشق را با دل و جان طی کنید و او را صمیمانه دوست داشته باشی

۳- زندگی را به شوخی گرفته اید و بهره برداری از مادیا را سرلوحه کار خود قرار دادهاید و در این راه تعال و تامل ا زا دست داده اید اشتهای شما رد چشم و هم چشمی گویا سیری ناپذیر است پس در دوستان و اخلاق خود تجدید نظر کنید که برا یهر چیز اندازه نگه داشتن نیکوست

۴- همسری مهربان و دلسوز و باوفا دارید ولی او را وادار به لجبازی می کنید زیار متوجه اعمال خود نمی باشدی مانند از خود راضی ها عمل می کنید اگر چه دوست یا همسرتان باوفاست ولی متاسفانه زودباور و دمدمی مزاج است باید به او گوشزد کنید

۵- بیمارتان بهبود می یابد خردی و فروش نافع است سفر زیارتی یا سیاحتی در پیش دارد که بسیار مفید است

۶- خانم یا آقای عزیزبا توجه به غزل روحیه جنالعالی چنین است پرشور و رک و راست بطوری که از دو رویی و ریا بیزار و متنفرید و از اینکه دیگران شمارا فریب دهند بسیا رناراحت می شودی و چون آتش شعله می کشید از صمیم قلب ه دیگران خدمت می کنید و در این کار تردید به خود راه نمی دهید

۷- کمال گرا با ایمان اهل جر و بحث کیدنده اما با حیا هستید و همیشه جانب کارا ررعایت می کیند اگر دسوت یا همسرتان شما را درک کند از یندگی عالی برخوردار می شود نگران تلفنن های قطع شده نباشید و به سخنان دیگران توجه نکنید نوزادی شیرین درخانواده شما به دنیا می آید

همتون بزنین تو سایت بیتوته همه جور فالی داره

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

چشم نیت کردم گلم

چشمت بی بلا

۱- لسان الغیب در بیتهای ۵-۶۷- به ترتیب فرماید ( ارادتی و محبتی نشان بده و برای رضای خدا اندکی تامل کن و کنجکاوی مکن زیرا بالاخره پی می بری که من تا چه اندازه از عالم درویشی بی خبرم )( ای بادصبااین شعر که برخاسته ازخون دلم است به سوی یار ببر و پیغام دل مرا برسان زیرا مژگان سیاه یار چنان تیز است که برته قلبم خورده و مجروح محبوبم کرده است )( من اگر شراب می خورم یانمی خورم کاری با دیگران ندرام من که به کسی آزار نمی رسانم و راز میگساری را پنهان کرده ام پس من شناسای وقت خود و راز خود می باشم و عیش را از دست نمی دهم ) خود تفسیر کنید

۲- کار شما درست است ولی قدری تند و خشن عمل م یکنید وعجله دارید از سخن دیگران ناراحت نشوید بسیارمفیداست که با شخص با تجربه و عالمی مشورت کنیدو به سخنان وی توجه نمایید و ازحرف مردم عامی ناراحتی نشوید و به کار خود ادامه دهید که اگر تلاش و کوشش و دقترا همراه سازید بر رقیبان پیروزمی شوید و موفقیت در چند قدمی قرار می گیرد پس بر خداوند توکل کنیدو راز خود را به کسی نگویید

۳- اگر دیگران می گویند ای کار فایده ای ندارد و موفق نمی شوید بدینجهت می باشد اولاً خودخواهی شما موجب شده که به سخنان خیر اندیشان توجه نکنید ثانیاً تردیدو وسواس شما را مشاهده می کنند بنابر این از هم اکنون با اراده ای قوی و مصمم گام ردارید حتماً موفق می شودی

۴- شخصی در کمین فریب همسر یامادر شماست به او بگویید اب اومعامله نکند و از طرفی به زودی خوابی خوش خواهید دید

۵- فرزندم روحهای کوچک به آب حوض می مانند که با کوچکترین حادثه آلوده می شوندو روحهای بزرگ به دریا می مانند که همه چیز آلوده رادر خویش پاک میکنند به شما تبریک می گویم روحی بزرگ دار ی پس مرا حتماً دعا کنید