2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با اینکه خونوادم کلا ژن دوقلویی دارن ولی هر ماه با اینکه دارو میخوردم فقط یه تخمک داشتم ویدونه شد ...

یعنی مثلا شما پسر بخوای بااین کار نی نیتون پسر میشه؟

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
احتمالش و میبره بالا همون موقع که نمونه شوهر اماده میکنن تا حدودی اسپرم های xوyو جدا میکنن 

چه جالب.به سلامتی به دنیا بیاد خانمی

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
احتمالش و میبره بالا همون موقع که نمونه شوهر اماده میکنن تا حدودی اسپرم های xوyو جدا میکنن 

دوقلویی چی اگه بگیم انجام میدن با آی یو آی یا فقط برای تعیین جنسیت هستش برای منم جنسیت فرقی نداره فقط سالم باشن اما دوقلو باشه بهتره 

خدایاشکرت

خداروشکر .قبلش داروی مصرف کردید رژیمی چیزی داشتید؟ممنون میشم جواب بدید

فدات مهربونم 

بله عزیزم تا حدودی رژیم گرفتم واز عطاری هم دارو گیاهی برا رژیم پسر گرفته بودم تو تاپیک هام کامل توضیح دادم دوست داشتی بخون 

دوقلویی چی اگه بگیم انجام میدن با آی یو آی یا فقط برای تعیین جنسیت هستش برای منم جنسیت فرقی نداره فق ...

اتفاقا خود ای یو ای امکان اینکه دوقلو وچندقلویی رو افزایش میده عزیزم خیلیا بودن دوقلو وسه قلو داشتن ولی برا من یکی شد این دیگه دست خداست که چندتا فولی داشته باشی وچندتاش بگیره 

فدات مهربونم  بله عزیزم تا حدودی رژیم گرفتم واز عطاری هم دارو گیاهی برا رژیم پسر گرفته بودم تو ...

واقعا ممنون ازت خواهر جان.ی مقدار اطلاعات میخاستم که تو تاپیکتون رو می بینم