2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم یعنی؟

97 بازدید | 15 پست

دوستان سلام لطفا  کسانی که تجربه دارند یا اطرافیانشون رو دیدن نظر بدن 

من روز اول با سردرد شروع شد 

روز دوم سردرد نصف شد همراه با کمی گلو درد 

روز سوم امروز سردرد کلا نداشتم ابریزش بینی و گلو درد داشتم و همش ضعف داشتم و گشنم بود بویایی چشایی دارم اما چشاییم یه کم ضعیف شده مثل سالهای قبل کرونا که مهر ماه سرما می خوردم تب ندارم ولی لرز گهگاهی دارم 

به نظر شما کروناست؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با این اوصاف احتمال آره

اگه بویاییت از بین رفت شک نکن کروناست

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
خودم که اینطور فکر نمی کنم چون کارای شخصیمو می تونم انجام بدم کسایی که اطرافمون گرفتن افتادن رو جا ب ...

ربطی نداره،بستگی به شدت و ضعف بیماری داره

اگه دیدی بهتر نشد حتما یه دکتر برو،بهتره

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
خودم که اینطور فکر نمی کنم چون کارای شخصیمو می تونم انجام بدم کسایی که اطرافمون گرفتن افتادن رو جا ب ...

ربطی نداره اکثرا خفیفه 

اینطور فکر نمی کنی راه نیفتی به بقیه منتقل می کنی بیچاره میشن بقیه 

حلالم کنید و خدانگهدار   
ربطی نداره اکثرا خفیفه  اینطور فکر نمی کنی راه نیفتی به بقیه منتقل می کنی بیچاره میشن بقیه&nbs ...

راه گفتی تو ۱۵ ام احتمالا عقد خواهر همسرمه چقد برا مراسمش رژیم گرفتم و برنامه ریزی کردم 😎😂😂

راه گفتی تو ۱۵ ام احتمالا عقد خواهر همسرمه چقد برا مراسمش رژیم گرفتم و برنامه ریزی کردم 😎😂😂

نرو لطفا 🙏🙏🙏🙏

شوهرخواهرشوهرم مثبته تستش قبل جوابش عوضی اومد پیش ما انقدر لعنتش کردم الان دارم از استرس خفه میشم که خودمو بچمو شوهرم نگیریم

کلا ی خوام قطع ارتباط کنم باهاشون سر همین موضوع

حلالم کنید و خدانگهدار   
نرو لطفا 🙏🙏🙏🙏 شوهرخواهرشوهرم مثبته تستش قبل جوابش عوضی اومد پیش ما انقدر لعنتش کردم الان دارم ا ...

نه بابا نمیرم 

من حدودا فک کنم دو ماه پیش بود خانواده همسرم اومدن خونمون بدون دعوت به بهانه انگور اواردن برادرهمسرم گفتن چاییده گفتم خدا کرونا نباشه فرداش تماس گرفتن که اره برادرهمسرم و پدرشون کرونا دارن و برید ازمایش بدید و چی بخورید و چی کنید حدود ۱۰ روز همش گرمی خوردیم هر روز صبح با استرس بیدار میشدیم بعدم مادر همسرم گفت توبه تا پایان کرونا جایی نرم الان راحتیم از دستشون ۳ تاشون بازاری اند همش با مردم سرکار دارن 

الان هر دقه میگن بیاین ۳ ماهه نرفتیم ول نمی کنن  

نه بابا نمیرم  من حدودا فک کنم دو ماه پیش بود خانواده همسرم اومدن خونمون بدون دعوت به بهانه ان ...

چقدر بعضیا بی فکرن بخدا 

زندگی آدمو مختل می کنن با این حماقتشون

حلالم کنید و خدانگهدار   
چقدر بعضیا بی فکرن بخدا  زندگی آدمو مختل می کنن با این حماقتشون

اره بابا به خدا من خودم ۴ ماهه خونه پدر مادر خودم نرفتم 

ببین اون زمان ما از خیلیا پرسیدیم نگران نباش برادر همسر من دهنش تو دهن همسرم بود همش چسبیده بودن و حرف می زدن نگرفتیم ولی درا باز بود و کولر روشن بود و یه اشنایی داریم گفت اگه تا دو روز بگیرید گرفتید نگرید دیگه دوره ناقل بودنش نبوده اون فرد کرونایی.