2777
2789
عنوان

مشاور کنکور 😊

1081 بازدید | 12 پست

استرس 

حتما_بخونين 👇🏼

اين روزا بيشترين كلمه اي كه از بچه ها ميشنویم اينكه من خيليي استرس دارم 😐

از يك طرف مدام به گذشت زمان فكر ميكنين و ماشين حساب برميدارين روزاي باقي مونده تا كنكورو حساب ميكنين و ازون طرف هم نميدوني بايد چيكار كني و وقتت رو صرف كاراي بيهوده ميكني 😠

در ابتداي مطالعه استرس هم معني و مترادف با بي برنامگيه 😎

اگر برنامه اي براي امروز يا فردات نداشته باشي استرس ميگيري 😱

اينو خودت ميدوني كه بايد يك كاراييو انجام بدي اما چون دقيقا نميدوني بايد چه كار كني مدام خودت رو سرزنش ميكني و خدانكنه اعتماد به نفست هم پايين باشه اون موقع همين بي برنامگي تبديل ميشه به يك استرس بيهوده👊🏼😕

تنها راهكارشم اينكه هرچقدر ساعت مطالعت بالاتر باشه و برنامه ريزيت دقيق تر اعتماد به نفست افزايش پيدا ميكنه تو بچه ها ديده شده كه انگيزه اي كه ساعت مطالعه ي بالا بهشون ميده هيچي نميده چون با ساعت مطالعه ي بالا ميفهمين كه شماهم توان زياد خوندنو دارين شما هم دارين براي ايندتون تلاش ميكنين و اينقدر درگير درس ميشين كه كمتر تايم پيدا ميكنيد تا به چيزاي الكي فكر كنين و خود ساعت مطالعه ي بالا باعث ميشه بهتر استرست رو كنترل میکند.

مشاوره و برنامه ریزی کنکور برای تمامی پایه ها و رشته ها 

برای اطلاع از شرایط درخواست بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. من مشاور کنکورمو بهت پیشنهاد میدم. خیلی کارش خووبه. هم اطلاعاتش زیاده هم رشتش همینه و ازین الکیا نیست. خیلیم وقت میزاره و بهترین برنامه رو بهت میده.من که خیلی راضی بودم.هزینه هم خیلی منصفه و باهات راه میاد. شمارشو برات میزارم. 09910224428 خانم مهدیان

سلام 

من تجربی نظام قدیمم چند سال از درس دور بودم ینی صفر مطلقم ..میخوام کنکور بدم بنظرتون برا شروع پایه‌های  ۷و۸ و۹ هم بخونم علوم و ریاضیشو؟

یا نیازم نمیشه 

یا مثلا چ فصل هایی از هفتم و ..اینا مهمه ک بخونن 

لطفا راهنماییم کنید شرایط مشاور گرفتن ندارم