2777
2789

اصلا استرس ب خودت راه نده اتفاقا کلی از بهترین شب زندگیت استفاده کن

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

آخی عزیزم مبارک باشه❤️🥺

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا استرس ب خودت راه نده اتفاقا کلی از بهترین شب زندگیت استفاده کن

دلم میخاد بهش فکر نکن و اروم باشم ولی واقعا نمیشه.همش میگم کاش خوب پیش بره کاش لباسم و ارایشم و فیلمم خوب باشه

دلم میخاد بهش فکر نکن و اروم باشم ولی واقعا نمیشه.همش میگم کاش خوب پیش بره کاش لباسم و ارایشم و فیلم ...

لباستو ک خودت انتخاب میکنی پرو میکنی میبینی دیگه میکاپتم با توجه ب تجربت ببین چ میکاپی بهت میاد همونو ب ارایشگرت بگو واست انجام بده مثلا تیره یا روشن اینجوری دیگه 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
خوش به حالت.من ی حال عجیبی دارم مثلا هنوز شوهرم رقص دونفرمونو تمرین نکرده و بلد نیس

منم همينطور بخدا هنوز تمرين تكي هم نكردم ولي استرس بخودم نميدم از روزاي اخر مجردي لذت ببر بابا ديكه تمومه اين روزا 

لباستو ک خودت انتخاب میکنی پرو میکنی میبینی دیگه میکاپتم با توجه ب تجربت ببین چ میکاپی بهت میاد همون ...

ارایشگر و سبک میکاپمو انتخاب کردم ولی هنوز ارایشگرم بهم خبر نداده اون روز وقتش ازاده یا ن

مثلا میترسم تو تالار کارا خوب پیش بره فیلم و عکسم قشنگ بشه چون میخام تو سالن فیلممو پخش کنم

بعد اینک هنوز خونم حاظر نیس و بعضی وسیله هام مونده

منم همينطور بخدا هنوز تمرين تكي هم نكردم ولي استرس بخودم نميدم از روزاي اخر مجردي لذت ببر بابا ديكه ...

من رقص تکی و تمرین کردم رقص دونفره هم خودم طراحی کردم ولی شوهرم هنوز خوب بلد نیس و استعداد هم نداره 🤦🏾‍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز