2821
2789
عنوان

یه لحظه بیاین😥

137 بازدید | 6 پست

من همیشه موسیقی گوش میدم یعنی عادت کردم حتی موقع درس خوندنم گوش میکنم الان از اول محرم گوش نکردم یجورایی دارم افسرده میشم😔

از فردا میشه گوش بدم؟

یا باید کلا وایسم ماهصفر هم تموم بشه؟

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست  

سلام عزیزم ختم زیارت عاشورا در روز اربعین۳۰ مونده هرکسی هر چه قدر خواست برداره به نیت حاجت روایی و رفع مشکلات انشاالله امام حسین خودش حاجت تک تک تون رو میده هر کی خواست توی تاپیکم اعلام کنه که اسمش رو بنویسم

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرجان جان اسم شمارو بنویسم؟

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  
سلام عزیزم ختم زیارت عاشورا در روز اربعین۳۰ مونده هرکسی هر چه قدر خواست برداره به نیت حاجت روایی و ر ...

یدونه منو بنویس

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست  
یدونه منو بنویس

چشم عزیزم انشاالله حاجتت روا