2777
2789
عنوان

عوارض پوستی بعد از کرونا

820 بازدید | 20 پست

سلام دوستان شما تجربه ای از عوارض پوستی بعد از کرونا دارین خودتون  یا اطرافیان و چی بوده 

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

الان پدر من یک ماهه از ابتلا به کرونا میگذره از دیروز  روی ساق پاها نقطه های قرمز به صورت خوشه ای  پرشده هر دو تا ساق پا 

نمیدونم چیه 

خطرناکه یا نه

لازمه دکتر بره یا نه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان یه هفته ست ازبیمارستان ترخیص شدم بدنم مخصوصاپوست سرم همش شده جوش

امیدوارم زود خوب شی 

الان چه داروهایی مصرف میکنین 

اره من جوشای قرمز میزدم

دلیلش چی بود الان خوب شدین

دکتر پوست بره منم رفتم ی مدت دارو خوردم و زدم

برای شما هم دانه های  قرمز بود

صورت خودم پر جوشای زیر پوستی شده

و مادرم و خالمم همینطور با این تفاوت ک مامانم تو سرشم حتی جوش دراورده  

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان،نیاز داشته باشی دوست بدار،مثل کاری که خدا باتو میکندhttps://harfeto.timefriend.net/16273267846911
امیدوارم زود خوب شی  الان چه داروهایی مصرف میکنین

زینک پلاس وویتامین ث وکلسیم.هشت روزبیمارستان بودم حالم خراب بودچسبندگی ریه داشتم خداوندزندگی روبهم بخشید.همون جادرمان شدم الان بدنم خسته ست زیادنمیتونم سرپاوایسماستراحت مطلقم.بدنم وپوست سرم همش شده جوش.

عجب مریضی عجیبی هست هر روز یه چیزی رو میکنه

زینک پلاس وویتامین ث وکلسیم.هشت روزبیمارستان بودم حالم خراب بودچسبندگی ریه داشتم خداوندزندگی روبهم ب ...

خداروشکر که خوب شدین عوارض هم کم کم خوب میشه