2777
2789
عنوان

داداشم...

187 بازدید | 16 پست

سلام دوستان داداش من 13سالشه و فکر میکنم مشکل عصبی داره...

تاحالا بچگی نکرده و حتی توی گوشیش هیچ بازی ای نداره 

خیلی کم حرف میزنه و غذا هم کم میخوره

هیچوقت دوستی نداشت و فقط میرفت مدرسه و خونه اصلا جایی نمیره همش تو خونه است خیلی خجالتیه و مودب و همیشه تو فامیل هم تحسین میشه هر کاری هم ک ازش بخوایم رو انجام میده  ولی اینا نشونه ادمیه ک مشکل روانی داره...

خونه ما جای آرومیه خیلی مامانم بهش میرسه و از لحاظ محبت هم کمبودی نداره ولی از ما خیلی دوری میکنه...

بنظرتون این رفتاراش مشکل نداره یا  به روانشاس مراجعه کنیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانشناس و روان پزشک رو بزارید کنار. اینا فقط دارو میدن به بچه.فقط روانکاو همینو بس. باید ریشه ی این کار بچه رو در بیاره تا بدتر نشده. تو رو خدا بچه رو دست هر آدم بی تجربه اب نسپاریدا. فقط روانکاو با تجربه. ی کی رو پیدا کنید برید مطب چند ساعتی ببینید بیمارانش راضی هستن یا نه 

بد نيست با يه مشاور مشورت كنه شايد چيزي هست كه به شما نميتونه بگه 

اره رفتاراش طوریه ک اینگار یه چیزی رو قایم میکنه اصلا پیش ما نمیاد همیشه هم تنهاست یه کوچه میشینه و هیچ نمیگه😐

اره رفتاراش طوریه ک اینگار یه چیزی رو قایم میکنه اصلا پیش ما نمیاد همیشه هم تنهاست یه کوچه میشینه و ...

خب اين صرفا درون گرايي نيست خودم روانشناسي خوندم و بهترين كار اينه كه ببرينش روانشناس و قبلش بگين كه هر ادمي نياز داره با يه مشاور درد و دل كنه كه نسبت به مشاوره گرفتن جبهه نگيره

اره رفتاراش طوریه ک اینگار یه چیزی رو قایم میکنه اصلا پیش ما نمیاد همیشه هم تنهاست یه کوچه میشینه و ...

منم همینجوریم همیشه هم اشکم دم مشکمه 

دوس دارم همیشه تنها باشم 

نمیدونم چرا اینجوریم

اگه کسی کار اینترنتی سراغ داره بم بگه🥺♥️
اها پس ببخشید اگه بی احترامی شد

نه عزیزم بی احترامی نیست

اون یکم اخلاقش فرق داره ارومتره حالا کم صحبتتره 

این ادما چون شما اینجوری میبیننش بهش این حسو دارین وگرن اونم یه دنیاهای جالبی داره که اگه بشینی باب میلش حرف بزنی میدونی اون خیلی بچگی جذابتری داشته،

و اینکه من تازگی تقریبا دو ساله اینجوری شدم حالا شاید درونگرایی باشه یا افسردگی نمیدونم ولی قبلا انقد بد بود نمیتونستم جایی برم اگه دوستام نمیومدن و خیلی وابستشون بودم، ولی داداش شما خیلی ادم مستقلیه و مطمئن باش ادم موفقی بار میاد چون درگیر حاشیه اطرافش نمیشه و فقط به خودشو درون خودش متکیه