2777
2789
عنوان

خو که چی

93 بازدید | 14 پست

دیدی وقتی یکی داره از دردش می‌ که مثلا من بابام دست بزن داره . بعد یکی میاد میگه نه خداروشکر بابای من انقدر مهربونه 😌   خو که چی 😐😐😐😐😐😐

یا مثلاً ۵ ساله بچه دار نمیشم 😔  بعد یکی دیگ میگه نه خداروشکر من سال اول ازدواجم بچه دار شدم 

چرا 

چرا 

چرا 

چرا 

چرا به جای مرحم نمک میزنیم روی زخم یکی🖐️😐💔

واقعا واسه کسی که اینطور حرف بزنه متاسفم اونی که تاپیک زده ،نزده تو از خوشبختیت بگی 😒خوشبختی؟ خداروشکر ولی پیش کسی که داره توی زندگیش بد میاره از خوشبختیت نگو😐 روزانه خیلی از این طرز مکالمه ها می‌بینیم نکنید

با تشکر

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

حق میگی

ولی مرهم درسته نه مرحم

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخ

من تاپیک زده بودم دانشگاهم خییلی دوره خیلی روز های بدی تو خوابگاه داشتم هم اتاقی هام بد بودن و....

بهد یکی نوشت خداروشکر من دانشگاهم محیطش عااالی بود هم اتاقی هام عالی بهترین روز زندگیم بود 😑

یا اوناییم که تا میای از مشکلت بگی میگن برو خداروشکر کن من بدترم من بدبخترم  .... اونا هم اشتبا ...

دقیقا

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
خخ من تاپیک زده بودم دانشگاهم خییلی دوره خیلی روز های بدی تو خوابگاه داشتم هم اتاقی هام بد بودن و.. ...

😐😐 خب الان این حرف رو زد چه کمکی کرد ها😐😐😐

یا اوناییم که تا میای از مشکلت بگی میگن برو خداروشکر کن من بدترم من بدبخترم  .... اونا هم اشتبا ...

وااای اره 

یا مثلا ی تاپیک میرنی بهد ب جای راه حل دادن فقططط میگن منم منم منم منم مثل من من من من 😑😂

وااای اره  یا مثلا ی تاپیک میرنی بهد ب جای راه حل دادن فقططط میگن منم منم منم منم مثل من من من ...

😂😐

وااای اره  یا مثلا ی تاپیک میرنی بهد ب جای راه حل دادن فقططط میگن منم منم منم منم مثل من من من ...

😂😂💔 کلا تو ایران با کسی درد و دل کنی یا میخوان ثابت کنن ازت بدبخت ترن یا میخوان بگن وضعشون بهتره 

اینکه صرفا شنونده باشن و فقط به حرفات گوش بدن و همدردی کنن خیلی تعدادشون کمه