2777
2789

چه رشته ای قبول شدی؟ 

من سال ۸۶ زابل قبول شدم خودم شهرکردی بودم میترسوندنم از شهرش ..ولی وقتی رفتم دیدم اونجور که میگفتنم نبود فقط راهش طولانی بود از اصفهان تا زاهدان با اتوبوس .از زاهدان به زابل هم تاکسی های زرد 

چه رشته ای قبول شدی؟  من سال ۸۶ زابل قبول شدم خودم شهرکردی بودم میترسوندنم از شهرش ..ولی وقتی ...

زیست سلولی مولکولی روزانه اوردم شهرم مشهده 

مشهد هم اوردم ولی چون مصاحبه داره و مصاحبشم یماه طول میکشه فعلا همینو ثبت نام میکنم تا انشالله مصاحبه قبول شم برگردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیست سلولی مولکولی روزانه اوردم شهرم مشهده  مشهد هم اوردم ولی چون مصاحبه داره و مصاحبشم یماه ط ...

بسلامتی . خوابگاه های بُنجار هم چند سالیه درست کردن برای دانشجوها . خوابگاه و کلاسها توی یه محوطه اند ولی از هم فاصله دارن ولی مطمئنن . سرپرستای خوابگاهم خوب بودن خانم شهرکی ، خانم غلامی و ... .اگه بری خاکش دامن گیرت میشه دیگه نمیخای برگردی من اگه ارشد میخوندم دوباره میرفتم زابل نمیدونم چرا با اینکه جای دیدنی نداره ولی بچه هایی که زابل قبول میشن خیلی هوای همو دارن.

مشهد ب زاهدان قطار داره فقط بعد از زاهدان سوار اتوبوس یا ماشین خطی بشی باید ولی نمیدونم بازم شایدم ...

چی میگی 

زاهدان مشهد اصلا قطار نداره تازه دارن میسازن تا ۱۰ سال دیگه ساخته شه 

قطار فقط زاهدان تهران هست که از کرمان و یزدو قم رد میشه

امداد گر
بسلامتی . خوابگاه های بُنجار هم چند سالیه درست کردن برای دانشجوها . خوابگاه و کلاسها توی یه محوطه ان ...

وای یعنی انقد خوبه مرسی واقعا دلگرم شدم اخه مامانم یکم نگران بود شما خودتون کدوم شهرین

اصلا زاهدان به مشهد قطار نداره تازه کلنگ ساختش رو زدن فقط زاهدان تهران قطار داره از مشهد فقط با اتوب ...

واقعا؟فکرمیکردم داشته باشه حالا فعلا که مجازیه ترم بعد احتمالا باهمون اتوبوس وی ای پی ها برم و بیام که تختم داره خیلی راهه نشسته خسته میشه ادم

وای یعنی انقد خوبه مرسی واقعا دلگرم شدم اخه مامانم یکم نگران بود شما خودتون کدوم شهرین

من شهرکردی ام . باور کنید امنیت داره به مامانتون بگید یکی اونجا درس خونده خیلی راضی بوده که نگرانیش برطرف بشه من حقیقت رو گفتم