2821
2789
عنوان

سلام خشگلا

208 بازدید | 53 پست

سلام قله سابقم ...خیلی خوشحالم که دوباره اومدممممم...خوبین بچه ها ...صبح بخیر 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

سلام قله جون خوبی 

تو رو یادمه 

کاربری قبلت کو ؟

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام 

خوش اومدیم 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
سلام قله جون خوبی  تو رو یادمه  کاربری قبلت کو ؟

سلام عزیز دلم ...خوبی ...لغو کردم ..با شماره جدید اومدم ...خوبی عزیزم ..خوشحالم که دوباره میبینمت

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
سلام  خوش اومدیم

منظورم اومدیه🥲

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
سلام  خوش اومدیم

سلام به روی ماهت به‌چشمون سیاهت

سلام عزیز دلم ...خوبی ...لغو کردم ..با شماره جدید اومدم ...خوبی عزیزم ..خوشحالم که دوباره میبینمت

ممنون 

خوش اومدی....خوشحال شدم 🌹

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

ممنون  خوش اومدی....خوشحال شدم 🌹

منم همینطور ،💋💋💋💋❤️

سلام به روی ماهت به‌چشمون سیاهت

😂❤

خوش اومدی قبلش میگفتی ی مرغی گوسفندی سرببریم 😜😊

مرسی عزززیزم الآنم دیر نیست ،😂

2823
2791
2779
2792