2777
2789
عنوان

سلام خشگلا

194 بازدید | 53 پست

سلام قله سابقم ...خیلی خوشحالم که دوباره اومدممممم...خوبین بچه ها ...صبح بخیر 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

سلام قله جون خوبی 

تو رو یادمه 

کاربری قبلت کو ؟

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

خوش اومدیم 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
سلام قله جون خوبی  تو رو یادمه  کاربری قبلت کو ؟

سلام عزیز دلم ...خوبی ...لغو کردم ..با شماره جدید اومدم ...خوبی عزیزم ..خوشحالم که دوباره میبینمت

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
سلام  خوش اومدیم

منظورم اومدیه🥲

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
سلام  خوش اومدیم

سلام به روی ماهت به‌چشمون سیاهت

سلام عزیز دلم ...خوبی ...لغو کردم ..با شماره جدید اومدم ...خوبی عزیزم ..خوشحالم که دوباره میبینمت

ممنون 

خوش اومدی....خوشحال شدم 🌹

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

ممنون  خوش اومدی....خوشحال شدم 🌹

منم همینطور ،💋💋💋💋❤️

سلام به روی ماهت به‌چشمون سیاهت

😂❤

خوش اومدی قبلش میگفتی ی مرغی گوسفندی سرببریم 😜😊

مرسی عزززیزم الآنم دیر نیست ،😂