2777
2789
عنوان

بیاین ی سوال دارمم فوریهه😁😑

171 بازدید | 21 پست

یکی از رفیقام ک پسره میخاد بیاد خونمون یکمی ار دروس رو یادم بده بعد ب مادرمم گفتم قبول کرد ک بیاد (با کلی منت کشی😐💔😂) بعد میخام بابام نفهمه ک ایشون مثلا خونه ما میخاد بیاد از این میترسم ک یهو خونمون باشه بعد بابام بیاد خونه......و😂😂بکشتم البته مادرم در جریانه بابام سختگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ هدف درس باشه، ترس ک نداره بهتره بابات هم در جریان باشه 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

رفیقت که پسره میخواد بیاد بهت درس بده بابات نفهمه😓

خدایا دستم رو تو این شب عزیز بگیر

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
خاک تو سر من که هنوز از شماره های ناشناس میترسم😐😂😂

😂😂😂

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم