2777
2789
عنوان

اعصابم از دست یه سریاتون خورده

143 بازدید | 30 پست

توی اون تاپیکی که درمورد سهمیه های کنکور بود یه سریا گفتن که کسی که تلاش کنه به چیزی که میخواد میرسه اصلنم سهمیه ها نقشی ندارن و همه چی به تلاش فرد بستگی داره.

خواستم بگم من سال کنکور حسابی تلاش کردم.یک سال تموم هیچ جا نرفتم دائم توی خونه درس میخوندم.رتبم شد۳۰هزار

یه دختردایی دارم کل عمرش لای کتابو باز نکرده.حتی رشته ی دبیرستانشم تجربی نبوده.کنکور داد و کلا درصداش منفی بود.رتبش شد۱۳هزار فقط بخاطر اینکه سهمیه داشت.

حالا بیاین بگین سهمیه هیچچچچ نقشی نداره.فک کنید چقد از این موارد پیش میاد و چندنفر سهمیه دار رتبه هاشون از من بهتر شده.

بهتره خجالت بکشین یکم حداقل اگه چیزی حالیتون نیس لااقل دهنتون رو ببندید.نمک رو زخم من و امثال من نپاشید.به اندازه کافی دلمون پر هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزی م قصد توهین ندارم بخدا ولی باورم نمیشه... یکسال درس خوندی و شدی سی هزار؟ مطمینی اشتباه نمیکنی؟ اخه سیاهی لشکر که فقط واسه ساندیس میرن سر کنکور سی هزار میارن ' بخدا جدی میگم ... دختر داییت یا خالت ' یادم رفت کدومشون بود ' اون منطقیه ... کسی که اصلا نخونه میشه سیزده هزار تا بیست هزار ... ولی اخه کسی که یکسال درس بخونه نهایتا دیگه پنج هزارو باید بیاره ... شما یا مشکل تمرکز داشتید یا.... واقعا نمیدونم ... فقط میدونم سی هزار اصلا رتبه به حساب نمیاد 

عزی م قصد توهین ندارم بخدا ولی باورم نمیشه... یکسال درس خوندی و شدی سی هزار؟ مطمینی اشتباه نمیکنی؟ ا ...

ببین یه بنده خدایی رو میشناختم بیچاره ۳سال کنکور داده بود.یکی که هرروز صبح ساعت شیش میرفت کتابخونه شب برمیگشت خونه.

رتبش سال سوم تازه رسیده بود به۱۵هزار

ببین عزیزم خودت داری میگی دختر داییت با سهمیه شد سیزده هزار یعنی اصلا با سیزده هزار هیچ جا نمیشه قبول شد ... پس کسی که خودش هش نداشته باشه و درس نخونه و فقط بره کنکور بده با سهمیه ام هیچ غلطی نمیتونه بکنه مثل دختر دایی شما ... اما اونکه با سهمیه پزشکی قبول میشه قطعا خودشم تلاش کرده ... حالا کاری ندارم ' شما با رتبه ای که اوردی اصلا رقابتی با کسایی که سهمیه دارن نداری که ... اینو کسی میگه که رتبه اش شده سیصد ولی پزشکی قبول نشده و کسایی که رتبه شون دوهزار بوده با سهمیه رتبه شون شده ۲۰۰ و پزشکی قبول شدن ... شما اخه میخواستی با اون رتبه چیکار کنی؟ چیکار داری به سهمیه ای ها؟؟؟؟ بدار کسی که رقیبه خودش حرص بخوره 

میشه یکم توضیح بدی راجب درس خوندنت و منابعت و اینکه ازمون میرفتی یانه؟مطمئنم کنکور تجربی بودی،باید بگم که تو تجربی یه اشتباه کوچیک کافیه تا رتبت بره بالا از منابع بگیر تا نحوه خوندن

شما توی چندسال اخیر تا حالا کنکور تجربی دادی؟😂

شما فکر میکنی فقط خودتون میدونی کنکور چیه و به یه عده بیسواد حرف میزنی؟ اخه اصلا کسی که سی هزار میاره حرفی واسه گفتن نداره که بخواد حرص سهمیه بخوره عزیزم ... رتبه تو تجربی زیر ۴۰۰۰ کاری باهاش نمیشه کرد ' تا ۴۰۰۰ هم فقطشهرستان میشه یه رشته پیراپزشکی خوند 

ببین عزیزم خودت داری میگی دختر داییت با سهمیه شد سیزده هزار یعنی اصلا با سیزده هزار هیچ جا نمیشه قبو ...

من که کنکورمو سه سال پیش دادم الان اصلا درگیر این قضایا نیستم.من دارم میگم عمق فاجعه رو ببین که یکی که منفی زده رتبه اش نسبت به کسی که درس خونده بالاتر شده.حالا من ۳۰ هزار شدم ولی اونایی که ده هزار شدن چی؟میتونس رتبشون بهتر از این حرفا باشه.

من میگم وضع موجود رو نگاه کنید.دفاع نکنید از این شرایطی که وجود داره

ببین یه بنده خدایی رو میشناختم بیچاره ۳سال کنکور داده بود.یکی که هرروز صبح ساعت شیش میرفت کتابخونه ش ...

اونا دیگه واقعا باید بی خیال درس بدن ' معلومه آیکیوش پایینه خب ... مگه ما تو این اجتماع نیستیم؟ خودمون کنکور ندادیم یا دور و بریامون ندادن؟ اخه پونزده هزارم رتبه اس؟