2777
2789
عنوان

بارداری

76 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

من بخاطر سقطم که خارج از رحم بود و بدون عمل و درد سقط شد همش حس میکنم دیگه نمیتونم باردار شم خیلی حالم بده میترسم دوباره اقدام کنم مخصوصا امشب یکی از اقوام خبر بارداریشو داد برای اولین بار تو زندگیم حس حسادت داشتم خیلی ناراحتم میترسم حسرتش بمونه تو دلم چون جاریمم 8 ساله منتظره مشکل از همسرشه توروخدا اگه مثل من بودید بیاید بگید

از ی طرفم خودمو دلداری میدم میگم اون موقع اوضاع مالی خوبی نداشتم شاید خواست خدا بود ولی مگه میشه اخه هم خودم هم همسرم بچه دوست داریم نمیدونم چیکار کنم هم دوست دارم زود تر بچه دار بشیم هم اینکه میگم صبر کنم با حوصله تحت نظر پزشکم باشم نمیدونم چیکار کنم چون تا حالا ندیدم کسیو مث خودم که راهنمایی بخوام ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحت نظر باش تا دیگه خارج رحمی اتفاق نیفته برات انشالله که باردار میشی من ۲۲ هفته پسرمو ازدست دادم گل دخترام ۲۰ روزدیگه میان بغلم

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
شما برای بارداری مشکلی داشتین؟ 

بله، در واقع تنبلی تخمدان بود همسرمم مشکل اسپرم و تحرک اسپرم داش، 8 ماه تو اقدام بودیم، جلسه اول ک معاینه کردن رفتیم آزمایش و سونو جلسه دوم جواباشونو بردیم برای دکتر و یسری دارو دادن ب همسرم ب منم امپول دادن، خدا شاهده که دو هفته بعد بی بی چکم مثبت شد

درباره ی اقای دکتر سرچ کن، 90 درصد افراد نتیجه گرفتن

منم بارداری اولم خارج رحم شد و لوله راستم رو داوردن، دکتر تو بیمارستان گفت به حدی تخمدانت ضعیفه که طبیعی حامله نمیشی، گفت هر وقت یه پیر زن هفتاد ساله حامله شد تو هم میشی، من بعد خوب شدنم جلوگیری نکردم و اولین ماه معجزه زندگیم امیررضا رو باردار شدم، الان پسرم شش سالشه و معجزه دوم زندگیم آیسان تو راهه، هر دو بچه ام رو بدون دکتر و قرص باردار شدم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
منم بارداری اولم خارج رحم شد و لوله راستم رو داوردن، دکتر تو بیمارستان گفت به حدی تخمدانت ضعیفه که ط ...

وای مرسی عزیزم واقعا یکم خیالم راحت شد منم قبل بارداریم سونو دادم مشکلی نبود با حرفت انرژی گرفتم شاید دوباره اقدام کنم  ایشالا بچه هات زیر سایه پدر مادر بزرگ بشن

وای مرسی عزیزم واقعا یکم خیالم راحت شد منم قبل بارداریم سونو دادم مشکلی نبود با حرفت انرژی گرفتم شای ...

ممنون عزیزم انشالله به حق همین شب عزیز شما هم یه نی نی سالم و خوشگل بیاد بغلت

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است