2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

110 بازدید | 8 پست

من سه ماهه تقریباسزارین شدم الان دوروزه زیرجای بخیه هام ازداخل یه نقطه ای میسوزه نمیدونن پسرموزیادبغل کردم یاروشکمم گذاشتم پاموجمع میکنم باعثش شده بش فشاراومده ممکنه ازداخل پارگی باشه؟یاچیه

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

گلم یه معاینه برو

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه پاره بشه الان میتونستی بشینی با ما حرف بزنی میسوزه چون پوستت داره جوش میخوره 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
عادیه بخیه شکم خواهرمم همیجوری بود یمدت بعد خوب شد ولی خب واسهذاینکه خیاللت راحت بشه برو پیش دکترت

برم اصفهان یعنی یایه دکتردیگه هم میشه.ازچیه یعنی همون فشار؟

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
نه پاره بشه الان میتونستی بشینی با ما حرف بزنی میسوزه چون پوستت داره جوش میخوره 

پوستم نیستازیرپوستم ازداخل میسوزه یه لایه داخل تر

پوستم نیستازیرپوستم ازداخل میسوزه یه لایه داخل تر

منم سزارین شدم اینا عوارض بعد سزارینه تازه البته اگه خیلی اذیتی برو دکتر نشون بده 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
منم سزارین شدم اینا عوارض بعد سزارینه تازه البته اگه خیلی اذیتی برو دکتر نشون بده 

اهان یعنی یدفه بعداینهمه مدت یدفه هی سوزش اینابه وجودمیاد؟اوکی ممنونم💖😊