2777
2789
عنوان

بنظرتون همسرم قهر کرده؟؟

371 بازدید | 15 پست

ما هنوز عروسی نکردیم عقد هستیم چن وقته وقتی از. پیش هم جدا میشیم دیگه بهم ن پیامی میده ن زنگی تا روزی که باز بیاد بااین حال باز من میرفتم این چن شب طرفش 

عصری اومد یه سر پیشم کارم داشت بعدم سریع رفت منم شب به رسم وفاداری احوالش پرسیدم بعد نیم ساعت جواب داد منم جوابشو بعد نیم ساعت ازم پرسید چخبر گفتم دارم وسایل هامو آماده میکنم چیزارو اتو میکنم فردا با دوستم برم پیاده روی اربعین دیگههه اصللا جواب نداددد بابت اجازه گرفتنم یه چنبار قبلنا ازش اجازه میگرفتم همیشه میگفت برای اینکارا نیازی به اجازه نیست برو یبار که دعوامون شد گفت اختیارت دست باباته فعلا اختیار منم دست خودم بخاطر همین اجازه نگرفتم

باز یکساعت بعدش یه سوال ازش پرسیدم چهار ساعت گذشت جواب نداده.... 

بنظرتون ناراحته از دستم حالم خیلی بده... 😔

......

اوففف چقد دوره

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

چرا حس میکنم نسبت بهت سرده

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا حس میکنم نسبت بهت سرده

نمیدونم چرا یه هفته ای اینجوری شده تا وقتی ازهم دوریم یه پیامم نمیده وقتیم بهش پیام میدم بعد چن ساعت جواب میده من مطمئنم این موقع شب نمیخابه پیام هاهم براش رفت 

......
هیییچ وقت اجازه نگیر ولی اطلاع بده. خودت بتید زودتر میگفتی.البته همسرتون  قهر کردن هم خیلی بچگ ...

یعنی قهر کرده آخه من چیزی نگفتم که دور جواب داد منم همون تایمی که دور جواب داد ه بود دور جواب دادم با بهش گفتم برای اربعین میخان برم 

......
جان؟ 

میگم از نظر احساسی چقد ازت دوره

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
نمیدونم چرا یه هفته ای اینجوری شده تا وقتی ازهم دوریم یه پیامم نمیده وقتیم بهش پیام میدم بعد چن ساعت ...

خیلی دوروبرش نباش

یه سری از ادما اینجورین وقتی خیلی تحویلشون میگیری ازت دوری میکنن وقتی کم محلشون کنی میان سمتت

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
یعنی قهر کرده آخه من چیزی نگفتم که دور جواب داد منم همون تایمی که دور جواب داد ه بود دور جواب دادم ب ...

اینبار رو بیخیال شو و الان استراحت کن و دیگه پیام نده ولی از این به بعد هر وقت تصمیم به انجام کاری گرفتی به همسرت اطلاع بده.تاکید میکنم اطلاع،نه اجازه.این نوعی احترام محسوب میشه.

اینبار رو بیخیال شو و الان استراحت کن و دیگه پیام نده ولی از این به بعد هر وقت تصمیم به انجام کاری گ ...

خب آخه اونم هرکاری میکنه بمن نمیگه بعدم خودش یبار گفت اختیارت دست باباته اون حتی یبار نشده بیاد دنبالم... 

......