2777
2789

مبارک باشه🌹

من فقط میدونم هوای سردی داره که اگه هوای سرد دوست داری خیلی کیف میده

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهر خوبیه، بزرگه، نسبتاً شلوغه، تو بعضی خیابوناش که راه میری میتونی کوهها رو ببینی...

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
مرسی . آره عاااااشق سرمام 🌨️😍😍😍 شهرای سرد اولویتم بودن 👌 

برات کلی آرزوهای خوب دارم و امیدوارم حسابی لذت ببری و از اون مهمتر موفق باشی❤️❤️❤️

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
مرسی . آره عاااااشق سرمام 🌨️😍😍😍 شهرای سرد اولویتم بودن 👌  

پس باید زمستون امون و بببنی البته اگر امسال خوب برف بیاد👍🏻😍

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
برات کلی آرزوهای خوب دارم و امیدوارم حسابی لذت ببری و از اون مهمتر موفق باشی❤️❤️❤️

🧡💛❤️ تو هم موفق باشی در‌ تمام مراحل زندگیت . آرزوی سلامتی و آرامش دارم برات 😍

ممنون . ایشالا که عالی باشه 😍😄 واسه دانشجو اکثر شهرها خوبه مثل زندگی تو اون شهر نیس چون یه تجربه ج ...

🥰🥰🥰

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
چه خوب شلوغی رو دوست دارم 👌😍

امیدوارم خاطرات خوبی همراهت ببری 🌹

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز