2789
عنوان

بیاید نظر بدید

53 بازدید | 14 پست

من محل کارم جایی هست که ۷۰ کیلومتر از شهرمون فاصله داره،  خودم با ماشین رفت و آمد میکنم دوستمم گفته باهام بیاد هزینه اینا پرسید، انگار ماشین شخصی در حالت عادی رفت آمد ۵۰ تومنه و مینی بوس ۳۵ تومن، گفتم من همون هزینه ی مینی بوس رو میگیریم گفت نه زیاده و اینا گفتم باز فکراتو بکن به من خبر بده، شما بودین کمتر ازین قبول میکردین؟

اکه هم‌مسیرید چرا باید پول بگیری

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تازه دوستتم‌هست

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
حالا دوستت هست و شما هم داری اون مسیر میری برای تنها نباشی هم بهتره من بودم پول نمیگرفتم اما شما باز ...

من تنهایی راحت تر هستم واقعیتش ولی خب اولش خودش اصرار کرد باهام بیاد و هزینه رو بگم الان که گفتم اینطوری میگه

بله هم مسیر هستم ولی چرا باید نگیرم؟👀 ، داخل شهر که نیست میریم شهر دیگه

باشه خب اصن هرجا خب هم‌مسیرید دوستتم هست مسافر کشی نمیکنی که یا راهتو واسه اون کج نمیکنی که بگی بنزین ببشتر مصرف میشه

باشه خب اصن هرجا خب هم‌مسیرید دوستتم هست مسافر کشی نمیکنی که یا راهتو واسه اون کج نمیکنی که بگی بنزی ...

درسته میتونه بره ماشین بگیره رفت و امدش ۵۰ تومن بشه چون من مسافرکش نیستم بهتره نبرمش درست گفتی مگه من مسافرکشم

درسته میتونه بره ماشین بگیره رفت و امدش ۵۰ تومن بشه چون من مسافرکش نیستم

موفق باشی✋