2777
2789

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

در یک جمله..

اگر ایران به دنیا نمیومدیم:)

عروس کوچولوی سایت🤘👰  کاربر قدیمیم😘                                                            همونی که هرچی میخوره چاق نموشه🥺                                  گیمرِبیکارِبدبخت🎮🧸                                                          عاشق عروسکای رنگارنگ و گلای خوشبو😍💐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا👌

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 
اگر ایران رو به فنا نمیدادن.وگرنه ایران عشقه عشق

درسته متاسفانه

عروس کوچولوی سایت🤘👰  کاربر قدیمیم😘                                                            همونی که هرچی میخوره چاق نموشه🥺                                  گیمرِبیکارِبدبخت🎮🧸                                                          عاشق عروسکای رنگارنگ و گلای خوشبو😍💐
باشه!  دنیای بهتر رو نویسنده احمق این متن اینطور تصور کرده!  تراوشات یک ذهن بیمار!

اتفاقا زیبایی رو همین دلخوشی های کوچیک تشکیل میده

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
باشه!  دنیای بهتر رو نویسنده احمق این متن اینطور تصور کرده!  تراوشات یک ذهن بیمار!

الان ذهن شما بیمار تره این متن کجاش مشکل داره

من همیشه با حرف همه موافقم.چون این تنها راهیه ک باعث میشه اونا دیگه ب حرف زدنشون ادامه ندن🙃

مثل ذهن تو (:

قلب من شکست و واژگان از آن بیرون آمدند🌱🦋                                    https://t.me/darkblue404 ریز نوشته های ی مغز پوکیده
الان ذهن شما بیمار تره این متن کجاش مشکل داره

علاقه به زجر منتهی نمیشد یعنی نامتناهی میشد 

😁😁😁😁😂😂😂

ذهن سالم جون! 

عاشق و رند و نظربازم و میگویم فاش....تا بدانی که به چندین هنر آراسته‌ام....👍😜
علاقه به زجر منتهی نمیشد یعنی نامتناهی میشد  😁😁😁😁😂😂😂 ذهن سالم جون!

عه راسی بم گفته بودن تو پسری..الان اسمتو دیدم😏

همین ک الان بین این همه خانمی نشون میده ک بیماریت چیه حاجی😊

من همیشه با حرف همه موافقم.چون این تنها راهیه ک باعث میشه اونا دیگه ب حرف زدنشون ادامه ندن🙃