2777
2789
عنوان

ترس از باد

369 بازدید | 22 پست

چند وقت پیش باد سقف کارگاهمونو انداخت پایین ایرانت بود و آهن.الان خیلی محکم ترش کردیم بازم می‌ترسیم بیوفته پایین.با هر صدای باد دلم هری می‌ریزه پایین ‌چیکار کنم به نظزتون؟شما تجربه ای مثل من داستین؟

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

ی نفر تعمیرکار سقف بیارید نگاه کنه ببینه نیاز به تعمیر داره یا نه،اصطلاحا کارشناسی کنه

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
سلام ی نفر تعمیرکار سقف بیارید نگاه کنه ببینه نیاز به تعمیر داره یا نه،اصطلاحا کارشناسی کنه

عزیزم ایرانت و آهن هستش روشم سیمان شده و محکم اطرافش جوشکاری شده

خب اگه محکمش کردین مشکلی نداره دیگه تورنادو که تو ایران نمیاد

دلم یه بار ترسیده الآن هر چی میشه آروم نمیشه....

شما تجربه وحشتناک مثل من ندارین؟

من ۳۶ سالمه از باد وحشت دارم

منم وقتی باد میاد دلم میخواد برم تو اتاق  یه جا قایم شم.

وقتی محل کارم و باد میاد خیلی میترسم چون محل امنی ندارم از لحاظ ذهنی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...