2777
2789
عنوان

بیچاره من ...

276 بازدید | 12 پست

بچها.... قبلا اعتماد بنفس داشتم الان اصلا نه ...کلا باشوهرم نمیتونم جایی برم ،همش میگه آبرومو بردی ، بلد نیستی،برخورد نکردی ...بخدا ازبس زده توسرم بلد نیستم یه خرید درست حسابی کنم ،شبی رفتم پیش دوسش دوسش گفت فردا زود بیاید اینجا بریم شهرستان ،منم ب شوخی گفتم بزارید ۱۰ ،۱۱ اسباب کشی کردم خستمه ....وای تاالان ک رسیدیم خونه هی میکوبه توسرم ک آبروم بردی ....یه زن هست اسمش معصومه هس تو محل هیچی نمیفهمهه بهش میگن مقصو حالا هی ب من میگه مقصو بیااا 🥺🥺🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این آدم به شدت خودشیفته اس

و فکر کنم مادر یا پدرش توی کوچکی انقدر ازش ایراد گرفتن و خوردش کردن

که اونم نا خوداگاه این برخورد رو نداره

فقط یه چیزی میگم نزار بهت بی احترامی کنه

ببین باور کن که مشکل از تو نیست شوهرت با این حرفا داره خس بدو بهت القا می‌کنه 

باور کن تو بهترینی  

راهکار بدی 😐که دارم اینه ک

تو هم مقابله به مثل کن مقایسه کن با مردای موفق سرکوبش کن تا بفهمه کار بدی میکنه و ادامه نده 

به فکر خودت باش جلوشو نگیری به خودت میای می بینی خودتم باور مردی همه ی این حرفایی که زدی رو

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
بخدا هیچی...یه کم آرومم ...کلا یه حرفم بزنم بیام خونه دعوایت

اگ میحای باهاش بحث نکنی 

کلی کتاب  معروف راجب مشکلت بخون

همه طرز فکرت باز میشه هم بلدی چجوری رفتار کنی

بخدا هیچی...یه کم آرومم ...کلا یه حرفم بزنم بیام خونه دعوایت

اگه فک‌میکنی مشکل حرف زدنته یکم فن بیان تو قوی کن. یکم سرچ کن واسه اعتماد ب نفس. کلمات قشنگ یاد بگیر. منم آروم و کم‌حرفم و بنظرم آدمای کم‌حرف منطقی و دانا و فهمیدن. ولی بعضی جاها باید حرف زد. سعی کن همیشه حرف سنجیده بزنی. یچیزی ب ذهنت میرسه سریع نگو . هول نکن. شوهرتم ولشکن داره حرف الکی میزنی. بگو مقصو باز از تو بهتره حداقل کسیو‌مسخره نمیکنه