ببخشید عزیزم بابت تاخیر در پاسخ
اول از همه یه آزمایش کامل برو و ویتامین و هورمون هات برسی بشن .به دکتر بگو برات آزمایش کامل سطح هورمون و ویتامین و خون بنویسه .
یه عللش ممکنه همین دوران بلوغ باشه که نوجوان حالات گوناگونی رو تجربه میکنه .
بعد اینکه اهل رقابت و مقایسه خودت با همکلاسی و دوستانت هم هستی ؟ شاید روحیه کمال گرایی داشته باشی .
و اینکه ما همیشه باید مراقب ورودی های ذهنمون باشیم ،خود من به شخصه خیلی در فضای مجازی ساعت ها وقت میگذروندم ولی یه روز قلم و کاغذ برداشتم و همه پیج هایی که در اینستاگرام ، تلگرام ،یوتیوب ،اینترنت و غیره دنبال میکنم را نوشتم و دلیل اینکه چرا هم دنبال میکنم را نوشتم و متوجه شدم خیلی از این دنبال کردن ها صرفا بخاطر دیدن این بود که بقیه دخترا چکار میکنن در طول روز ، و خب خیلی مسخره بود و اصلا ربطی به من نداره ، یه سری صفحات یوتیوب هم لغو اشتراک زدم چون هیچی به معلوماتم اضافه نمیکرد و اغلبشون بیهوده بودن .
بعد با خودم گفتم چه کار هایی میتونم به جای سپری کردن وقت در گوشی انجام بدم؟ و یه عالمه کار حال خوب کن به ذهنم رسید .
تو هم همین کارو بکن
فکر کن تو بخوای اتاقت رو مرتب کنی و پنجره بازه و داره گرد و خاک میاد توی اتاق ، دوباره میری اتاق رو تمیز کنی که دوباره گرد و خاک میاد و همه چیز رو خراب میکنه ، ذهن و فکر ما هم مثل همون اتاقه اگر حواسمون نباشه پنجره رو نبندیم، با یه عالمه اخبار و اطلاعات جدید روبرو میشیم (همون گرد و خاک )که اغلبشون هیچ فایده ای برامون ندارن و فقط حالمون رو بدتر میکنن.
امیدوارم صحبت هام برات مفید باشه عزیزم .