2777
2789
عنوان

استرس زیاد

127 بازدید | 8 پست

۱۶سالمه، همیشه سردرد دارم و خسته ام فشارخونمو گرفتن ۸ بود گفتن خیلی استرس داری ضربان قلبت خیلی میزنه نمیدونم چرا اینجوری شدم هنوز دکتر نرفتم فقط فشارمو گرفتن چکار کنم ک خوب بشم چرا من اینجوریم کسی بوده تا حالا اینجوری شده باشع بیماری خاصیه یا ن؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوست من وقتت بخیر  آیا مسئله ای هست که بابتش احساس نگرانی و اضطراب داشته باشی ؟ آزمایش ک ...

ازمایش کامل ندادم 

الان ۹ ماهه که هی گوشیمو چک میکنم همیشه همه جارو چک میکنم 

ازمایش کامل ندادم  الان ۹ ماهه که هی گوشیمو چک میکنم همیشه همه جارو چک میکنم

ببخشید عزیزم بابت تاخیر در پاسخ 

اول از همه یه آزمایش کامل برو و ویتامین و هورمون هات برسی بشن .به دکتر بگو برات آزمایش کامل سطح هورمون و ویتامین و خون بنویسه .

یه عللش ممکنه همین دوران بلوغ باشه که نوجوان حالات گوناگونی رو تجربه میکنه .

بعد اینکه اهل رقابت و مقایسه خودت با همکلاسی و دوستانت هم هستی ؟ شاید روحیه کمال گرایی داشته باشی .

و اینکه ما همیشه باید مراقب ورودی های ذهنمون باشیم ،خود من به شخصه خیلی در فضای مجازی ساعت ها وقت میگذروندم ولی یه روز قلم و کاغذ برداشتم و همه پیج هایی که در اینستاگرام ، تلگرام ،یوتیوب ،اینترنت و غیره دنبال میکنم را نوشتم و دلیل اینکه چرا هم دنبال میکنم را نوشتم و متوجه شدم خیلی از این دنبال کردن ها صرفا بخاطر دیدن این بود که بقیه دخترا چکار میکنن در طول روز ، و خب خیلی مسخره بود و اصلا ربطی به من نداره ، یه سری صفحات یوتیوب هم لغو اشتراک زدم چون هیچی به معلوماتم اضافه نمیکرد و اغلبشون بیهوده بودن .

بعد با خودم گفتم چه کار هایی میتونم به جای سپری کردن وقت در گوشی انجام بدم؟ و یه عالمه کار حال خوب کن به ذهنم رسید .

تو هم همین کارو بکن 

فکر کن تو بخوای اتاقت رو مرتب کنی و پنجره بازه و داره گرد و خاک میاد توی اتاق ، دوباره میری اتاق رو تمیز کنی که دوباره گرد و خاک میاد و همه چیز رو خراب میکنه ، ذهن و فکر ما هم مثل همون اتاقه اگر حواسمون نباشه   پنجره رو نبندیم،  با یه عالمه اخبار  و اطلاعات جدید روبرو میشیم (همون گرد و خاک )که اغلبشون هیچ فایده ای برامون ندارن و فقط حالمون رو بدتر میکنن. 

امیدوارم صحبت هام برات مفید باشه عزیزم .