2777
2789
عنوان

حقوق یا ...؟

75 بازدید | 5 پست

بچه ها حقوق غیرانتفاعی یا مامایی آزاد؟

حقوق میدونم رشته بهتریه ولی میگن مدرک غیرانتفاعی خیلی بده و کلاساشم خیلی معتبر نیست

تنسی ، کانک لم تکن ... فراموش میشوی چنانکه گویا هرگز نبودی🙃

سلام

قطعا بین این دو حقوق انتخاب معقول تریه چون با رشته ی حقوق میتونید وکالت شرکت کنید ضمن اینکه شهریه ی به مراتب پایین تری از دانشگاه آزاد پرداخت میکنید در مورد مامایی هم کافیه بدونید آمار بیکاری این رشته به شدت بالاست چون کمتر کسی به ماما مراجعه میکنه و متخصص زنان و زایمان رو ترجیح میدن

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بار اوله می‌بینم کسی سر همچین دو راهی‌ای گیر کرده! قطعا رشته‌های وزارت بهداشت من حقوق خوندم و خ ...

منم همینو میگفتم . این دو روز شکم انداختن همه 

الان ی پام بالاترو ببین چی گفته😭

عزیزم

من حتی ازمون وکالتم دادم

خواهرمم اتفاقا مامایی استهبان می‌خونه

ولی درامد من در سالهای اول وکالت واقعا خنده‌دار بود!!! شایدم گریه‌دار.

بعدشم شما با مامایی می‌تونید مراقب سلامت آموزش و پرورش بشید، توی مراکز بهداشت کار کنید و ...

سیاست دولت اینه که زایمان طبیعی رو ترویج کنه و سزارین رو به حداقل برسونه

اون کامنت بالایی هم خیلی سوگیرانه هست. نگران نباش

فراموش نکن

رشته حقوق بدون کنکوره، هر زمان اراده کنی می‌تونی بری بخونی

ولی مامایی رو از دست بدی دیگه تضمینی نیست بتونی قبول شی

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
عزیزم من حتی ازمون وکالتم دادم خواهرمم اتفاقا مامایی استهبان می‌خونه ولی درامد من در سالهای اول و ...

مرسی از توضیحاتت گلی❤😍