2777
2789

من ی زمانی بی پول بودم 

خیلیم رفیقم در حد ۳ میلیون یا ۴ میلیون پول سپرده خودشو بهم داد نزدیک ۱ سال پیش

۱ تومنشو همون اوایل پس دادم

بعدشم خورد خورد بهش پس دادم تا حدودی رو نمیدونمم پا حسابم گذاشته یا نه اصلا 

چون دیگ حرفشو نزدیم!

ولی بنظرم فقط ۱۵۰۰ دیگ مونده ک باید بهش پس بدم 

ولی دقیقشو نمیدونم باید حساب کنم

من خونه دارم دادم اجاره ۲۰ تومن رهن ۱۵۰۰ اجاره

از پول رهنش ۱۶ تومن مونده فقط

بهمنم باید این پول رهنو پسش بدم

حالا شما حساب کنید اگ این چهار ماه نهایت ۲۰۰ تومن خرج کنم شاید پول رهن کامل بشه 

خودم میخاستم لیپو ساکشن کنم پشیمون شدم گفتم ارزش نداره ب اونم گفتم بعدش گفتم ن پشیمون شدم

بعد امشب اون ازم ۱۲ تومن پول ایمپلنت خاسته

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

حالا من روم نمیشه حتی هزارتومنم از کسی بگیرم😕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما پول قرض میگیری نهایت یکی دوماه باید کامل پس بدی با حساب و کتاب

بگی فلانی این پول برای قرضم

نکه بگی فکررر کنم انقدش مونده

دوستت تو رودربایسی هیچی نگفته شماهم نگفتی!

مخصوصا الان که پول ثانیه ای ارزشش کم میشه

تازه شاکیم هستی اون چرا پول میخواد😐

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

استارتر عزیز اون منظورش ۱۲ تومن نیس دقیقا دردش اینه ک واضع بهت بگه حداقل باقی پولشو بده یکسال هم صبر کرده بازم دستش درد نکنه ترسیده یادت رفته باشه

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊