2777
2789
عنوان

حفظ نمیشم😥

4178 بازدید | 17 پست

خودم و میکشم حفظ نمیشم!!!!! حتی یه لحظه یعد از اینکه کتاب رو هم ببندم یادم نمیاد حتما باید اولش و یکی بگه وگرنه نمیتونم....قبلا ها اینطوری نبودم کسی میدونه چرا اینجوری شدم؟

چون حفظ میکنی

مفهومی بخون

من یه بار روزنامه وار میخونم و بعد واسه خودم توضیح میدم

من خیلی وقته دیگه حفظ نمیکنم به درد نمیخوره دو روز بعد یادت میره

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شاید استرس داری یا مستقيم حواستو نمیدی به درس! شایدم زیاد متنای کتاب رو متوجه نمیشی! یا متن طولانیه که نمیتونی حفظ کنی.... قبل اینکه درس بخونی ورزش کن بعد آب بخور بعدش درس بخون 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
چون حفظ میکنی مفهومی بخون من یه بار روزنامه وار میخونم و بعد واسه خودم توضیح میدم من خیلی وقته دی ...

اره اتفاقا مفهومی یاد میگیرم ولی مفهومی یادم میره!!! حفظ میکنم تا آخر عمر یادمه 

عزیزم شاید استرس داری یا مستقيم حواستو نمیدی به درس! شایدم زیاد متنای کتاب رو متوجه نمیشی! یا متن طو ...

نه ولی به جز درس چیزای دیگه هم حفظ میکردم قبلا انقدر اوسگل بودم که میشستم از بیکاری روزنامه حفظ میکردم😓😂 یا دیالوگای بازیگرا.....😂😂😂😯😯😯

اره اتفاقا مفهومی یاد میگیرم ولی مفهومی یادم میره!!! حفظ میکنم تا آخر عمر یادمه 

قبل اینکه درس بخونی آدامس بجو😅

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
وای منم حافظم توپ بود الان خیلی بد شده فک کنم مال من به خاطر داروی بیهوشی باشه😢😭

😭😭😭😭 انصاف نیست به خدا😭😭😭😭 یا ادم کلا زرنگ باشه یا کلا خنگ یهوویی خنگ بشه ادم خیلی بده😭

روش خوندنو و حفظ کردنتو عوض کن گلی

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا