2777
2789
عنوان

سقط جنین

216 بازدید | 8 پست

راست میگن که آدم از فردای خودش خبر نداره ،دوهفته ای بود لکه بینی داشتم که روز چهاردهم ختم شد به لخته و خونریزی که رفتم بیمارستان و سونو گفتن جنین دفع شده توی ۷هفته۵روز،راستش توی پنج هفته که رفتم ساک دیده شده بود و کیسه زرده اما رویان دیده نشده بود حالا اصلن نمی‌دونم چه چیزی باعث سقط جنینم شد ینی قلب نداشته یا کلن بارداری پوچ بوده،نظر شما چیه،راستی راستی من شبی که اقدام کردم ب بارداری فرداش رفتم دوز دوم برکت زدم چون فک نمی‌کردم باردار بشم حالا میگم نکنه اون واکسن باعث شده اینطوری جنین ب مشکل بخوره آخه میگن زیر سه ماه ک سقط بشه مشکل کروموزومی داشته احتمال زیاد نمی‌دونم با اینهمه سوال تو ذهنم دارم دیونه میشم شما چی میگین 

منم با شوهرم با چ ذوقی حانله شدم داشتیم سالگرد ازدواج میگرفتیم تالار همرو لغو کردم گفتیم تعیین جنسیت روز شماری میکردیم تاریخ به دنیااومدنش دقیق ماه تولدم بود حتی اسمم براش انتخاب کرده بودیم اما لکه بینی داشتم باعث شد بیوفته میگن مشکل ژنیتیکی و کروموزونی 

نگید 
منم با شوهرم با چ ذوقی حانله شدم داشتیم سالگرد ازدواج میگرفتیم تالار همرو لغو کردم گفتیم تعیین جنسیت ...

وای واسه منم تاریخ تولدش با همسرم یکی میشد میفتاد شب‌های قدر انقد ذوق داشتیما اما نشد ک بشه....نمی‌دونم حتمن حکمتی داشته خدا خودش میده هر وقتم بخاد میگیره،من تسلیم خاسته شم که از آینده خبر داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منمنمیدونستم باردارم واکسن زدم همش استرس دارم خیلیاگفتن سقط کن اماداروگیرنیوردم

ب دلت بد راه نده عزیزم حالا زدی تموم شده رفته ان شاالله بخیر میگذره واکسن چی زدی شما

ب دلت بد راه نده عزیزم حالا زدی تموم شده رفته ان شاالله بخیر میگذره واکسن چی زدی شما

استرازنکا

بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید