2777
2789
عنوان

مادر شوهر

129 بازدید | 14 پست

سلام

دوستان بیاین بگین مشکل این زن چیه😀

چکار کنم ک از دستش...؟

حسوده 

خونشون ک ماهی یبار میگه بریم

لباس بخرم مهمونی برم مسافرت همیشه قهر میکنه

وقتی ام مناسبتی چیزی باشه تبریک نمیگه 

الانم باردارم اصلا بهم تبریک نگفت😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچکار نکن زندگیتو بکن 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

واقعا تبریک یه همچین آدمی برات مهمه؟؟

محلش نذار اصن زندگی خودتو بکن

اتفاقا وقتی باهات خوبن مجبور میشی توهم جواب خوبیارو بدی خسته میشی😂😂😂

سکوت کن و کار خودتو انجام بده بذار اون پشت هی غش کنه واس خودش

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   

دیوانس همشون همینن

برا منکه میگه تو و شوهرت بیرون نرین تنهایی، اگه رفتین منم ببرین 

حالا بعد کلی دردسر یمدته با شوهرم تنهایی بیرون میریم اونم سر پیری دوره افتاده شوهرشو میبره دوتایی برن بیرون 

کلا هرکی هرکار کنه میگه متم میخوام همونکارو بکنم

خاک تو سرشون😄

بخدا 

سروقت جهاز خریدن من هی چرت میگفت که من فلان چیزو خریدم برا دخترم، ینی توام بخر

باردار شدم میگه من و دخترم تو بارداری کوه جابجا کردیم ینی توام تنبل نباش ( بارداری خیلی سختی داشتم استراحت مطلق بوذم میگفت ب خودت تلقین نکن پاشو کار کن) 

از الانم شروع کرده میگه من وفتی بچه هام دنیا اومذن هیچجا نرفتم همش نشستم تو خونه، ینی توام جایی نری بعد زایمان 

منم گفتم اشتباه‌ کردی شما، مگه دیوونم بشینم خونه افسرده شم؟ بچم ادمه با خودم میبرمش بیرون دیگه خفه شد 

کاش زودتر یاد میگرفتم جوابشو بدم 😒

خوب بعضی ها اینطورین دیگه پسر زن میدن تازه یادشون می افته پسر دارن. حسودای بی فرهنگ. خوب حالا اصل مطلب تبریک نگه اصلا برات مهم نباشه. البته اگه تک عروسی و برادر شوهر داری تو خونه که بعد که جاری بیاد کمی راحت میشی (شاید) اگرم نه که بازم سعی کن اصلا نبینیش انگار وجود نداره (نمبشه ها ولی کم کم عادت میکنی میبینی که میشه). 

بخدا  سروقت جهاز خریدن من هی چرت میگفت که من فلان چیزو خریدم برا دخترم، ینی توام بخر باردار ش ...

اره منم میترسیدم جواب نمیدادم الان بعداز ۱۰سال بهش گفتم مگه خرجیمونو میدی اینقدر نظر میدی

اره منم میترسیدم جواب نمیدادم الان بعداز ۱۰سال بهش گفتم مگه خرجیمونو میدی اینقدر نظر میدی

10سال تحمل کردی 😒

من از همون روز اولم چیزی میگفتن غرشو به شوهرم میزدم اونم انتقال میداد( شایدم اشتباه کردم ولی اصلا نمیتونم حرف چرت رو تحمل کنم) 

ولی الان یا جوری رفتار میکنم ک نشنیدم یا جواب میدم 

10سال تحمل کردی 😒 من از همون روز اولم چیزی میگفتن غرشو به شوهرم میزدم اونم انتقال میداد( شایدم اشت ...

میگمدبگو ب مادرت که اینجور اصلا انگار بادیوار حرف میزنم

بعدشم باهم خودمون قهر میکنیم 

از بس بدبخت بودم بلد نبودم ک جواب بدم

حالا منم همچین حرفه ای نیستم تو جواب دادن 

مامانم خیلی خوبه، اصلا کاری ب کسی نداره ها، ولی خدا نکنه کسی بهش ی تیکه بندازه همون لحظه یه جوابی بش میده طرف ب غلط کردن بیفته 

نمیدونم از کجا یاد گرفته 😄

حالا اوایل میدید من انقدساکتم جواب نمیدم، همش تاسف می‌خورد میگفت دختر من باشی و حرف بخوری از کسی

حالا منم همچین حرفه ای نیستم تو جواب دادن  مامانم خیلی خوبه، اصلا کاری ب کسی نداره ها، ولی خدا ...

چ خوب

ولی سخته من خیلی خودخوری میکنم تو سرم همش فکرو خیال

که ...