2777
2789
عنوان

زانو درد کودک

1712 بازدید | 11 پست

دوستان کسی تجربه داشته؟زانوی بچه ش درد داشته باشه ...فقط م قسمت کشکک زانو هست...دکتر ارتوپد بردم عکس گرفتن عکس سالم‌بود...شربت کلسیم و ویتامین د هم میخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا نمیدونم

پسر من یکی دوماه پیش با شوهرم فرستادمش خونه اقوام. وقتی آورد خونه نمیتونست راه بره. شوهرم گفت از وقتی که رفته بود اونجا خواب بود بعد موقع اومدن یدفعه بلندش کردم اومدیم.بیرون نرفته که بخوره زمین

همش زانوشو نشون میداد که درد داره. پاهاشو نمیتونست خم کنه.جیغ میزد 

یکی دو روز با ژل پیروکسیکام 0/5 درصد چربش کردم و ماساژ دادم خوب شد

دکتر برای کمردرد خودم داده بود

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
والا نمیدونم پسر من یکی دوماه پیش با شوهرم فرستادمش خونه اقوام. وقتی آورد خونه نمیتونست راه بره. شو ...

منم براش میزنم از این پمادا ولی نمیدونم انگار بی تاثیر البته دردش در اون حد نیست که نتونه راه بره فقط پاشو تکون میده 

به احتمال زیاد سردی بیش از اندازه هست

منم مثل پسرتون بودم تمام مفصل هام درد میکرد بخصوص زانوم فقط یک پا اگر باد سرد هم بهم میخورد دیگه نمی تونستم راه برم ،وقتی رفتم طب سنتی بهم گفت از سردی زیاد هست یه سری چیزای گرم بهم داد که خوب شدم

عزیزم برو پیش آقای دکتر قربان زاده چون تنها راه کار همینه بچه دختر عمه ی منم همین مشکل رو داشت فیزیوتراپی و دارو بهش داد در عرض 1 ماه الان دیگه پای بچه درد نمیکنه حتما حتما ببرش پپیشش چون تجربه دارم بهت گفتم گلم خواستی بگو شماره و ادرسشو برات بگیرم بدم بهت

عزیزم برو پیش آقای دکتر قربان زاده چون تنها راه کار همینه بچه دختر عمه ی منم همین مشکل رو داشت فیزیو ...

من اصفهان هستم عزیزم.شما تهرانید؟مشکل بچه ای که گفتین چی بود ؟

من اصفهان هستم عزیزم.شما تهرانید؟مشکل بچه ای که گفتین چی بود ؟

عزیزم مشکل پسرتون حل شد؟پسر منم یه چند وقتیه میگه زانوهام از قسمت کشکک درد میکنه وقتی ام پله بالا پایین میره یا وقتی میخواد از زمین بلند شه بدتره خیلی نگرانم😞

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت